Για κάποιο λόγο, στους ανθρώπους αρέσει να πειραματίζονται με πολλές περίεργες στάσεις στο σ3ξ. Θέλω να πω, wtf, το ιεραποστολικό δεν είναι αρκετά καλό, δηλαδή, και πρέπει να κρεμαστείς από το ταβάνι; Ποιος ακριβώς κάνει σ3ξ με αυτόν τον τρόπο; Μου λες ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι για τέτοιες ακραίες στάσεις; Κι όμως και είναι και τις δοκιμάζουν και τις προτείνουν!

Ανεξάρτητα από το πόσοι είναι σε θέση να τις δοκιμάσουν, βέβαια, οι παρακάτω περίεργες στάσεις σ3ξ υπάρχουν, οπότε κάποιος, είτε τις έχει δοκιμάσει και ξέρει ότι δουλεύουν, είτε τις σκέφτηκε για να τρολάρει ανθρώπους σαν εμένα. Αυτή η λίστα σας προσφέρεται από το Urban Dictionary, και τους εφιάλτες μου.

 

1. Superman (that ho)

Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια στάση αλλά προφανώς το να κάνεις supermaning that ho σημαίνει να κάνεις πρωκτικό σ3ξ με μια γυναίκα και να τελειώνεις στην πλάτη της, οπότε και κατά συνέπεια τα σεντόνια κολλάνε πάνω της, μοιάζοντας έτσι με κάπα. Εντάξει, νιώθω ότι αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ. 1) Γιατί έχει σημασία αν το σ3ξ είναι πρωκτικό ή κολπικό; 2) Πόσο ακριβώς σπ3ρμα θα χρειαζόταν για να κολλήσει σωματικά ένα σεντόνι στην πλάτη κάποιου; και 3) Ποιανού το πρώτο ένστικτο μετά τον οργaσμό είναι να κολλήσει ένα σεντόνι πάνω σε κάποιον και να το αφήσει να παγώσει εκεί; Κανενός.

 

2. Η Γέφυρα

Ένας άντρας σκύβει προς τα πίσω στο έδαφος, με τα πόδια και τα χέρια να παραμένουν στο έδαφος, με την πλάτη του λυγισμένη- πώς κάναμε ένα φεγγάρι στη γυμναστική του γυμνασίου, και η γυναίκα κάθεται από πάνω. Θέλω να πω, ρεαλιστικά, αν δεν είσαι ο Thor, πόσο καιρό μπορείς να μείνεις έτσι και να υποστηρίξεις και το βάρος κάποιου άλλου από πάνω του σε αυτή τη στάση; Περίπου τρία δευτερόλεπτα. Σπουδαία δουλειά. Επίσης, η σύγκρουση όταν αναπόφευκτα πέφτεις πρέπει να είναι πολύ διασκεδαστική. Δεν.

 

3. Το κωπηλατικό σκάφος

Κάθεσαι με τα πόδια σου ψηλά και λυγισμένα, όπως όταν κάνεις προπόνηση κοιλιακών (αν την κάνεις σωστά). Αυτό το κάνει κι ο άλλος κι έτσι το π3ος μπαίνει στον κόλπο. Είναι σαν τη χειρότερη και λιγότερο ελκυστική χειραψία μέσω των ποδιών, γιατί πραγματικά, η γωνία και μόνο δεν είναι όμορφη. Επίσης, μοιάζει με έναν πολύ καλό τρόπο για να συνθλίψεις κατά λάθος έναν όρχ@.

 

4. Το Downstroke

Ένας άντρας στέκεται όρθιος και κρατάει τη γυναίκα ανάποδα, και με κάποιο τρόπο διεισδ@ει. Έτσι, αν τα χέρια του αναπόφευκτα κουραστούν επειδή δε ζυγίζεις 2 κιλά, όχι μόνο κινδυνεύει να σε ρίξει στο γ@μημένο κεφάλι σου, αλλά και το πο@λί του είναι ακόμα μέσα σου, που σημαίνει, για άλλη μια φορά, εκδρομή στο νοσοκομείο. Θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα να μην το κάνεις αυτό.

 

5. Το ελικόπτερο

Ένας άντρας και μια κοπέλα ξαπλωμένοι στο έδαφος με το πρόσωπο προς τα κάτω, κ@λος με κ@λο, αλλά με κάποιο τρόπο υπάρχει διείσδ@ση. Εκτός αν ο άντρας έχει πολύ στραβό πέ@ς, δεν καταλαβαίνω πώς επιτυγχάνεται αυτό χωρίς τραυματισμό. Θα προχωρήσω και θα πω να μην το κάνεις. Δεν πρέπει να γίνεται. Δε γίνεται. Κανείς δεν το κάνει αυτό. Αν κάποιος λέει ότι το κάνει, λέει ψέματα.