Αν το ταίρι σας έχει φετiχ με τα πόδια, τότε θα θέλετε να ξέρετε πώς να προσφέρετε το απόλυτο footj0b. Καλώς ή κακώς δε γνωρίζουμε πώς να εντάξουμε αυτή την ερωτ0γενή ζώνη στο παιχνίδι παρόλο που πολύς κόσμος φαίνεται να έχει τη συγκεκριμένη προτίμηση στα πατουσάκια. Ωστόσο, ακόμη και άνθρωποι χωρίς φετiχ με τα πόδια μπορούν να απολαύσουν τη συγκεκριμένη πρακτική και να δοκιμάσουν να πάνε τον έρωτα σε άλλη διάσταση. Άλλωστε είναι πολύ ερwτικό να δείχνει ότι απολαμβάνει το ταίρι σου με όλο σου το σώμα! Τί πρέπει όμως να έχετε κατά νου για να κάνετε το απόλυτο fo0tj0b; Ορίστε ο οδηγός:

 

1.Καθαριότητα

Πριν ξεκινήσετε, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Το πρώτο πράγμα είναι να βεβαιωθείτε ότι τα νύχια των ποδιών σας είναι κομμένα και λιμαρισμένα, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να πιάσουν ή να κόψουν κατά λάθος το μαλακό δέρμα του πέ0υς ή των όρχeων του. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας είναι καθαρά και δεν έχουν έντονες οσμές. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο όταν κάνετε fo0tj0b και τα πόδια σας μυρίζουν! Φροντίστε λοιπόν να τα τρίψετε καλά από πριν. Μπορεί να θέλετε να λιμάρετε τα πόδια σας ώστε να είναι μαλακά και λεία. Κάποιοι το πετυχαίνουν αυτό με ένα πεντικιούρ, αλλά μπορείτε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα στο σπίτι αν τα μουλιάσετε για λίγο και στη συνέχεια χρησιμοποιήσετε μια λίμα πάνω τους. Ολοκληρώστε με λοσιόν για απαλά (και μυρωδάτα!) πόδια.

 

2. Κάντε πρ0καταρκτικά με πόδια

Τα πρ0καταρκτικά με τα πόδια είναι αρκετά εύκολα. Μπορείτε να ξεκινήσετε απλά σέρνοντας αργά τα πόδια σας σε όλο το σώμα του αμόρε και κάνοντάς του μασάζ με αυτά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ενώ είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Αλλά μπορεί να το βρείτε πιο διασκεδαστικό να πάρετε τον κυρίαρχο ρόλο και να καθίσετε σε μια καρέκλα, ενώ το ταίρι ξαπλώνει ανάσκελα. Ή μπορείτε να καθίσετε στο κρεβάτι, ενώ το ταίρι παραμένει ξαπλωμένο. Μόλις κάνετε μερικά ποδοπατήματα, θα βρείτε τις στάσεις που πραγματικά απολαμβάνετε και οι δύο και νιώθετε άνετα.

 

3. Χρησιμοποιείστε το κατάλληλο σημείο του ποδιού

Μπορείτε να τρίψετε το μόρι0 ή το αιδ0ίο από το ταίρι σας με οποιοδήποτε μέρος του ποδιού σας. Αλλά οι περισσότεροι βρίσκουν ότι είναι πιο εύκολο όταν χρησιμοποιούν το πέλμα τους (το κάτω μέρος των ποδιών τους), καθώς μπορείτε να λυγίσετε ελαφρώς το πέλμα σας καθώς και τα δάχτυλα των ποδιών σας. Έτσι, εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, χρησιμοποιήστε το πέλμα του ποδιού σας. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το πέλμα σας για να σπρώξετε το πέ0ς του άντρα σας προς το στομάχι του είτε όταν είναι ξαπλωμένος είτε όταν κάθεται ή στέκεται σε μια θέση όπου το πόδι σας μπορεί να φτάσει τα γεννhτικά όργανα. Τρίψτε το αργά πάνω-κάτω κατά μήκος της κάτω πλευράς του πέ0υς. Στη συνέχεια μπορείτε να περάσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας από πάνω και ακόμη και να ανοίξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας και να βάλετε το πέ0ς του ανάμεσά τους. Αν πρόκειται για αιδ0ίο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δαχτυλάκια του ποδιού για να ερεθiσετε την περιοχή.

 

4. Fo0tj0b με παπούτσια γίνεται;

Όσοι έχουν φετiχ με τα πόδια μπορεί να είναι πολύ πρόθυμοι να φορέσουν παπούτσια ενώ παίζετε με τα πόδια. Αυτό είναι μια χαρά, υπό την προϋπόθεση ότι το ταίρι σας νιώθει άνετα με αυτό. Το μόνο πρόβλημα με το να φοράτε παπούτσια εκείνη τη στιγμή είναι ότι αυξάνετε κατά πολύ τις πιθανότητες να τραυματιστείτε κατά λάθος. Αν όμως επιμένετε και θέλετε να το δοκιμάσετε, διαλέξτε παπούτσια που είναι κατασκευασμένα από μαλακό ή λείο υλικό. Σκεφτείτε το δέρμα ή ίσως μια κομψή, λουστρίνι γόβα. Αν κάνετε ποδοπάτημα επειδή το ταίρι σας γουστάρει τα πόδια, μπορείτε να επιλέξετε μαζί τα τέλεια παπούτσια και να τα χρησιμοποιείτε μόνο για αυτή τη δραστηριότητα. Στην πραγματικότητα, δε θα πρέπει να εκπλαγείτε αν και μόνο το να σας βλέπει με συγκεκριμένα παπούτσια γίνει ερε8ιστικό! Πιθανότατα δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα βρωμερά παπούτσια γυμναστικής σας (εκτός αν σας αρέσει και στους δύο). Προσέξτε τις ροδέλες, τις αγκράφες ή ακόμα και το Velcro, το οποίο θα μπορούσε να είναι αρκετά άβολο αν τρίβονται πάνω στα γεννhτικά όργανα.