Δαχτυλίδια πέ0υς, δαχτυλίδια ευχαρίστησης, c0ck rings. Αυτά τα μικρά ερwτικά βοηθήματα μπορούν να είναι θαυματουργά και να απογειώσουν το παιχνίδι σας. Ένα δαχτυλίδι πέ0υς είναι αυτό που φαντάζεσαι: Ένα σ3ξουαλικό παιχνίδι σε στρογγυλό σχήμα που περνάει γύρω από ένα πέ0ς ή το πέ0ς και τους όρχeις με σκοπό να τα συμπιέσει. Οκ, καταλαβαίνω την αντίδρασή σου: Γιατί στο καλό να το κάνω αυτό;; Σου έχω την απάντηση.

Αυτός ο περιορισμός μπορεί να γίνει αρκετά ευχάριστος για μερικούς ανθρώπους. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να γίνουν οι στύσeις πιο σκληρές. Οι στύσεις συμβαίνουν όταν οι αρτηρίες που οδηγούν στο πέ0ς διαστέλλονται, κάνοντας το πέ0ς μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, ενώ οι φλέβες που οδηγούν μακριά από το πέ0ς συστέλλονται, παγιδεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα εκεί μέσα. Τα δαχτυλίδια πέ0υς μπορούν να βοηθήσουν να συγκεντρωθεί ακόμα περισσότερο αίμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πιο έντονες στύσeις. (Όλα αυτά βοηθούν να εξηγηθεί γιατί τα άτομα με στuτική δυσλειτουργία χρησιμοποιούν μερικές φορές δαχτυλίδια, σύμφωνα με τη Διεθνή Εταιρεία Σ3ξουαλικής Ιατρικής, αν και όποιος βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να μιλήσει με τον γιατρό του πριν το δοκιμάσει).

Αν είναι η πρώτη σας φορά και σας κίνησε το ενδιαφέρον, σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε πραγματικά ένα τέτοιο παιχνίδι, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν.

 

1. Χρησιμοποιήστε προϊόντα σιλικόνης

Τα δακτυλίδια σιλικόνης είναι εύκαμπτα, αφαιρούνται εύκολα και καθαρίζονται εύκολα, καθιστώντας τους ιδανικούς για αρχάριους. Ορισμένα δαχτυλίδια είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι ή μέταλλο, αλλά τα συνιστώ μόνο για άτομα που είναι πιο προχωρημένα όσον αφορά αυτά τα παιχνίδια.

 

2. Πάντα λιπaντικό

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε πάντα, πάντα, πάντα, πάντα λιπaντικό με τα σ3ξουαλικά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των δακτυλιδιών πέ0υς. Πριν τοποθετήσετε ένα δαχτυλίδι, απλώστε μερικές σταγόνες λιπαντικ0ύ γύρω από το εσωτερικό μέρος. Αυτό θα το βοηθήσει να γλιστρήσει πιο εύκολα σε ένα πέ0ς ή ένα δονητή.

 

3. Τοποθετήστε το πριν τη στύσh

Mην προσπαθήσετε να τοποθετήσετε ένα δαχτυλίδι πέ0υς σε ένα πέ0ς σε στύσh. Ακόμη και με λιπaντικό, αυτό μπορεί να είναι πολύ άβολο και δύσκολο, ανάλογα με το πόσο σφιχτό είναι το δαχτυλίδι. Η τοποθέτησή του πάνω στην κεφαλή του πέ0υς και η ολίσθησή του κατά μήκος του άξονα θα είναι συνήθως ευκολότερη αν το όργανο είναι χαλαρό ή λίγο ερeθισμένο. Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε λίγο για να βρείτε τι λειτουργεί καλύτερα για καλύτερο σ3ξ.

 

4. Μην το φοράτε για πολύ ώρα

Η γενική σύσταση της βιομηχανίας είναι να κρατάτε ένα δαχτυλίδι όχι περισσότερο από 20 έως 30 λεπτά. Ο περιορισμός της ροής του αίματος είναι συνήθως ασφαλής για σπύντομο χρονικό διάστημα, αλλά είναι όπως όταν φοράτε ένα σφιχτό λάστιχο στο δάχτυλο – μπορεί να γίνει επώδυνο μετά από παρατεταμένη περίοδο. Θεωρητικά, η διακοπή της κυκλοφορίας του αίματος στο πέ0ς για πολύ ώρα θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στους ιστούς, σύμφωνα με τη Διεθνή Εταιρεία Σ3ξουαλικής Ιατρικής, αλλά οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν δαχτυλίδια δε χρειάζεται να ανησυχούν εφόσον ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και ακούν το σώμα τους.