Παραδεχτείτε το, όλοι μπαίνουμε σε διαδικασίες με τις συντροφικές μας σχέσεις να τσακωνόμαστε και να κρατάμε μούτρα. Πολλά μπορεί να μας πειράζουν και μία είναι η αλήθεια: ο καθένας και η καθεμία μας έχει τελείως διαφορετικό τρόπο που διαχειρίζεται τις συγκρούσεις στη σχέση. Και φυσικά παίζει ρόλο το ζώδιο, αφού η συμπεριφορά και το ταπεραμέντο διαφέρει σε κάθε avatar του ζωδιακού. Πάμε να δούμε πώς τσακώνεται το κάθε ζώδιο;

 

Κριός

Χάνετε την ψυχραιμία σας χωρίς προειδοποίηση. Φτύνετε λόγια για τα οποία μετανιώνετε και ζητάτε συγγνώμη αργότερα.

Ταύρος

Όταν είσαι πραγματικά θυμωμένος, καταλήγεις να δακρύζεις. Μισείς το πόσο συναισθηματικός γίνεσαι, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις τον εαυτό σου να κλαίει.

 

Δίδυμοι

Χρειάζεστε χώρο όταν είστε θυμωμένοι. Χρειάζεται να περάσετε λίγο χρόνο μακριά από το άτομό σας για να ηρεμήσετε.

 

Καρκίνος

Εκφράζετε το θυμό σας ενεργώντας παθητικά-επιθετικά. Κάνετε τη σιωπηλή μεταχείριση και αφήνετε εκατομμύρια υπονοούμενα για το πόσο τσαντισμένος είστε.

Λέων

Όταν είσαι θυμωμένος, βάζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει σε ένα ταξίδι ενοχών. Τον κάνεις να αισθάνεται σκaτά επειδή σε πλήγωσε.

 

Παρθένος

Περνάτε λίγο χρόνο μόνοι με τις σκέψεις σας. Επεξεργάζεσαι το θυμό σου, ώστε να καταλάβεις πραγματικά τι σε ενοχλεί πριν μιλήσεις γι’ αυτό.

Ζυγός

Δείχνεις το θυμό σου – χωρίς να εξηγείς το θυμό σου. Κάνεις το σύντροφό σου να μαντέψει τι μπορεί να συμβαίνει, επειδή δε θέλεις να του το πεις εσύ ο ίδιος.

Σκορπιός

Ορκίζεστε ότι είστε μια χαρά. Καλύπτετε τα πραγματικά σας συναισθήματα προκειμένου να διατηρήσετε την ειρήνη.

 

Τοξότης

Είστε βάναυσα ειλικρινείς. Απαριθμείτε όλους τους λόγους για τους οποίους είστε θυμωμένοι και ελπίζετε ότι ο σύντροφός σας έχει μια καλή εξήγηση για εσάς.

Αιγόκερως

Γίνεστε εξαιρετικά ήσυχοι. Αποσύρεστε εντελώς και υψώνετε τα τείχη σας.

 

Υδροχόος

Με την πάροδο του χρόνου αγανακτείτε και πικραίνεστε. Στην πραγματικότητα δεν εκφράζετε τον θυμό σας μέχρι να φτάσετε σε σημείο βρασμού και να εκραγείτε.

Ιχθύς

Αναφέρετε περιστασιακά αυτό που σας έχει αναστατώσει. Προσπαθείς να το κάνεις αστείο, παρόλο που σε σκοτώνει μέσα σου.

 

Πηγή εικόνας: Cosmopolitan