Ομολογουμένως, είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνεσαι για τις Απόκριες, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι. Μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι κάποιος άλλος για μια νύχτα, ίσως ακόμη και να διοχετεύσεις κάποια εσωτερική σου ανάγκη σε μια στολή Khaleesi η μητέρα των δρ@κων, ή ακόμη και ένα σ3ξι ξωτικό.

Σε μερικούς ενήλικες αρέσει να ντύνονται και να μασκαρεύονται όλο τον χρόνο -κι όταν μεταμφιέζονται σε μια περσόνα, ως φαινόμενο ονομάζεται cosplay (αφού κυριολεκτικά βγαίνει από τις λέξεις κοστούμι-παιχνίδι). Υπάρχει η πιθανότητα να σου αρέσει απλώς να αλλάζεις χαρακτήρα λοιπόν μέσα από μια στολή ή και να το πηγαίνεις ένα βήμα παραπέρα, ανεβάζοντας την ένταση του παιχνιδιού στην κρεβατοκάμαρα. Κι αυτό, ονομάζεται σ3ξ με cosplay.

 

Τι είναι το cosplay s3x;

Το cosplay s3x είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: Άνθρωποι να έρχονται σε ερωτική επαφή, ενώ είναι ντυμένοι σαν χαρακτήρες. Είναι παρόμοιο με τα παιχνίδια ρόλων, αλλά με καλύτερα ρούχα και περισσότερη δέσμευση στο σενάριο και τον χαρακτήρα που ενσαρκώνεις, όπως αναφέρει και η σ3ξοθεραπεύτρια Debra Laino, D.H.S: «Όταν εμπλέκεστε σε μια φαντασίωση, πιθανώς να παρασύρετε τον σύντροφό σας λέγοντας κάτι σαν “ας προσποιηθούμε ότι…”. Αλλά με το cosplay σ3ξ, νιώθεις πραγματικά σαν να είσαι εσύ ο χαρακτήρας από την αρχή». Έτσι, όχι μόνο ντύνεσαι ως ο χαρακτήρας αυτός, αλλά παραμένεις μέσα στην ουσία του, από τα πρ0καταρκτικά μέχρι την κορύφωση.

Δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία για το πόσο συχνά μπορεί να γίνεται το cosplay s3x μεταξύ των ζευγαριών και πόσο κοινό φ3τίχ είναι, αλλά η Laino λέει ότι φαίνεται να αυξάνεται σε δημοτικότητα μαζί με τις εκδηλώσεις όπου οι άνθρωποι επιδίδονται σε τυπικό cosplay, όπως το Comic-Con και οι συμβάσεις anime.

 

Θεωρείται ότι είναι φετiχ;

Σίγουρα είναι! «Για μερικούς ανθρώπους, είναι τρόπος ζωής», λέει η Laino. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να κάνουν σ3ξ όντες μέσα σε κάποιο χαρακτήρα κάθε φορά που το κάνουν. Έτσι, αν τύχει να τα φτιάξετε με κάποιον που γνωρίσατε σε ένα συνέδριο cosplay και θέλετε να συνεχίσετε να κάνετε σ3ξ μαζί του, έχετε στον νου σας ότι μπορεί να περιμένει ότι θα είστε και οι δύο στον χαρακτήρα κάθε φορά που το κάνετε. Γι’ αυτό, αν δεν πρόκειται για ένα απλό one-n1ght st@nd, καλού κακού κάντε μια συζήτηση για τις προσδοκίες που έχει ο καθένας.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε;

Ενώ το σ3ξ με cosplay μπορεί να είναι αρκετά χαμηλών τόνων (σκεφτείτε τους οπαδούς του Harry Potter που ζουν τις φαντασιώσεις τους με την Ερμιόνη και τον Χάρι με κοστούμι), μερικά σενάρια μπορεί να γίνουν λίγο πιο έντονα. Ας το θέσουμε έτσι: Μπορείς να φτάσεις να είσαι από την Τίνγκερμπελ μέχρι τον Διάολο επί γης, και να συναντήσεις από τον Άκουα Μαν μέχρι και τον Ρέμι από το Ρατατούι στο κρεβάτι σου. Όρεξη να ‘χεις και φαντασία.

Καλή ιδέα να καθιερώσετε μερικές λέξεις ασφαλείας εκ των προτέρων, σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν λίγο από τον έλεγχο.

 

Σας ταιριάζει το σ3ξ με cosplay;

Είναι πολύ απλό, πραγματικά: Αν έχετε γερή φαντασία, σας αρέσει να προσποιείστε πως είστε κάποιος άλλος και σας αρέσει η ιδέα να το κάνετε ενώ φαντάζεστε ότι είστε οριακά από άλλο γαλαξία, το συγκεκριμένο είδος σuνουσίας θα μπορούσε να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να τελειώσετε παρέα.

Αλλά αν οποιοδήποτε μέρος αυτού του θέματος σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, όμως, ή δε σας αρέσουν τα παιχνίδια ρόλων με φαντασία, είναι μάλλον καλύτερο να το προσπεράσετε. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πιεστείτε.