Ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε! Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στα ζώδια πρέπει να ξέρεις ότι οι πλανήτες επηρεάζουν τον τρόπο που έρχεται σε επαφή κάθε ζώδιο. Αυτό γιατί το κάθε ζώδιο έχει τη δική του συμπεριφορά στο κρεβάτι, τα δικά του κουμπιά, τα προσωπικά του θέλω κι απαιτήσεις, οπότε τη γνωρίζεις και την παραδεχθείς, μπορείς να απογειώσεις ερωτικό παιχνίδι με τον σύντροφό σου.

 

Κριός

Μιλάμε για ένα ιδιότροπο ζώδιο, το οποίο θέλει τον χρόνο του για να «λυθεί». Εσύ πρέπει να βοηθήσεις δίνοντας του το πάνω χέρι. Βέβαια, και πάλι μην περιμένεις πάρα πολλά, γιατί στερείται φαντασίας. Το ιδανικό; Δίνε ιδέες και άσε να κάνει παιχνίδι. Θα δεις μια άλλη πλευρά, παθιασμένη και περιπετειώδη.

 

Ταύρος

Πέτυχες φλέβα αισθησιασμού. Άφησε να περάσει όση ώρα χρειάζεται στα προκαταρκτικά. Από κει και πέρα θέλει ατμόσφαιρα, ενώ για απόλυτη κορύφωση μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις ερωτικά παιχνίδια.

 

Δίδυμοι

Λειτουργούν οπουδήποτε! Αναζητούν τον τέλειο σύντροφο και την απόλυτη ερωτική εμπειρία και γι’ αυτό είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τα πάντα, και παντού. Το σ3ξ μαζί τους αποτελεί μια πραγματική διασκέδαση ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσεις ότι βαριέσαι ή ότι σε ξεπετούν. Άλλωστε, αν συμβεί αυτό θα το πάρουν και προσωπικά!

 

Καρκίνος

Με τον Καρκίνο κάνεις έρωτα, όχι σ3ξ. Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί. Μην πας κατευθείαν στον «ψητό» θα τον ξενερώσεις. Δώσε του χρόνο, να πλάσει μια ιδανική ιστορία στο μυαλό του. Ξεκίνα με χάδια και προχώρα σιγά σιγά, πες όμορφα λόγια, άσε να σε χαζέψει λίγο, να υμνήσει το κορμί σου. Σίγουρα δε θα χάσεις.

 

Λέων

Όπως σε όλα του τα χαρακτηριστικά, στον Λέοντα αρέσει να είναι βασιλιάς και στο σ3ξ. Θέλει να είναι κομψό, πολυτελές κι άνετο. Μην περιμένεις να κάνει πολλά για εσένα, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να σου προσφέρει την απόλυτη ηδονή, πράγμα που θεωρεί παιχνιδάκι. Είναι ψώνιο και το ξέρει και θα φροντίσει, όμως, να σε κάνει να ξεχάσεις ακόμα και πώς σε λένε.

 

Παρθένος

Δώσε στον Παρθένο χρόνο. Είναι ντροπαλός, μέχρι να «λυθεί», μετά γίνεται αγρίμι και δεν τον κρατάει τίποτα. Ο Παρθένος ανυπομονεί να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις του. Το μόνο εμπόδιο είναι η ντροπή που νιώθει. Προσπάθησε να τον κάνεις να νιώσει άνετα και τα υπόλοιπα άσ’ τα σε εκείνον.

 

Ζυγός

Θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς σε αυτά τα θέματα. Είναι πρωτότυποι, ενώ συχνά γίνονται επιθετικοί στο σ3ξ, με την έννοια ότι δε θέλουν αργά πράγματα, βανίλια καταστάσεις και χαλαρά βραδάκια. Όταν δεν το μπερδεύουν με την αγάπη το κρεβάτι τους είναι παθιασμένο, σκληρό, άγριο και λαχταριστό.

 

Σκορπιός

Άλλο ένα ζώδιο που θέλει τον χρόνο του, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Ο Σκορπιός περιμένει από εσένα ερωτική διέγερση και τότε παίρνει μπρος. Μέχρι τότε μην απογοητεύεσαι, απλά συνέχισε τα «παιχνίδια». Έπειτα κι αφού καταλάβει ότι τον θες, θα περάσεις πολύ καλά, αρκεί μόνο να μην αισθανθεί δευτερόλεπτο ότι τον δουλεύεις με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Τοξότης

Από τα πιο ενδιαφέροντα ζώδια στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς το σ3ξ μαζί του. Ο λόγος είναι ότι ο Τοξότης, χαίρεται το σ3ξ περισσότερο από εσένα, που σημαίνει ότι χαίρεται περισσότερο όταν τελειώνεις, από ότι εσύ ο ίδιος. Του αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, ενώ όσο πιο εξτρίμ είναι, τόσο καλύτερο για αυτόν.

 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δε λειτουργούν ιδιαίτερα καλά σε εφήμερες γνωριμίες. Είναι επίμονοι και πιστοί σύντροφοι και πρέπει να είναι σε σοβαρή σχέση για να χαλαρώσουν, τότε θα σου δώσουν όλα όσα έχουν. Άμα πάλι δε σε ξέρουν καλά δυσκολεύει το πράγμα και το πιο πιθανό είναι να έχουν κρατήματα. Πρέπει να δουλέψεις πολύ για να κάνεις τον Αιγόκερω να αφεθεί στα χέρια σου (κι όχι μόνο).

 

Υδροχόος

Είναι ανοιχτός σε όλα. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι υπερβολικό, αφού θέλει συνέχεια να πειραματίζεται. Προετοιμάσου να περάσεις αρκετή ώρα στα προκαταρκτικά και μην ξεχάσεις να τον αφήσεις να πάρει πρωτοβουλίες, γιατί διαφορετικά νιώθει να πνίγεται και ξενερώνει.

 

Ιχθείς

Η φαντασία του οργιάζει. Μπορεί να σκεφτεί τα πιο τρελά πράγματα, ακόμα και μην πραγματοποιήσιμα, μη εφικτά. Σε περίπτωση που θες να πας μαζί του σε αυτό το «ταξίδι» φαντασιώσεων θα περάσεις υπέροχα. Αρκεί να έχεις ανοιχτό μυαλό και παιχνιδιάρικη διάθεση, και θα του δώσεις όλη την έμπνευση που χρειάζεται για να σε απογειώσει.

Πηγή: in.gr