Τι είναι ένα σκουριασμένο τρομπόνι, θα αναρωτηθείς και δίκιο θα ‘χεις, αφού κάθε άλλο παρά σ3ξι ακούγεται. Συχνά χρησιμοποιείται ως ατάκα σε αστεία, όμως το σκουριασμένο τρομπόνι είναι μια σ3ξουαλική πράξη- στάση που συνίσταται στο να ικανοποιεί χειρονακτικά ο ένας σύντροφο τον άλλον, ενώ ταυτόχρονα του κάνει στοματικό αλλά από πίσω. Απλό!

 

Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό;

Είναι μια καλή ερώτηση, επειδή η υλικοτεχνική υποδομή του να ικανοποιείς χειρονακτικά κάποιον (να το πούμε να του την παίζεις να τελειώνουμε) και ταυτόχρονα να τον γλείφεις, είναι μια αρκετά περίπλοκη εργασία, που γίνεται πιο δύσκολη αν το κεφάλι σου δεν είναι στο ύψος του πρwκτού όταν γονατίζεις εξ αρχής και πρέπει να φέρεις τα σώματά σας στα σωστά επίπεδα. Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αίσθηση του να κάνεις rιmming (το στοματικό της πίσω οδού δηλαδή) και να δέχεσαι ένα ωραίο παίξιμο από το ταίρι σου, είναι αφενός πολύ ωραία αίσθηση (μη βιάζεσαι να πεις όχι) και σε κάνει να νιώθεις ότι κάνεις σ3ξ με περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα.

 

Πώς το κάνετε;

Ξέρεις πώς να ικανοποιήσεις κάποιον με τα χέρια σου μόνο, σωστά; Βασικά, το θέμα είναι να είσαι αρκετά σταθερός στις κινήσεις σου, αλλά αν μπορείς να μη συγχρονίζεις την κίνηση των χειλιών σου με αυτή των χεριών σου. Να δουλεύεις σε άλλες ταχύτητες δηλαδή. Υπήρξε κάποτε κι αυτή η ηλίθια φήμη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ότι οι άνδρες ήθελαν να κρατούν το π3ος τους εξαιρετικά σταθερό κατά την παιξιματική, γεγονός που οδήγησε σε εξαιρετικά επιθετικό τράβηγμα των συντρόφων τους κι εντελώς λάθος τακτικές. Μην το κάνεις αυτό.

Τώρα, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, η κίνηση είναι απλή. Γονάτισε πίσω από τον σύντροφό σου,και ξεφάντωσε. Δώσε πόνο με τα χέρια σου σε όλο το μήκος και πλάτος από τα γεννητικά του όργανα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορείς να το κάνεις με τρόπο αποδοτικό, αν και για να μπουν τα χέρια σου στο σωστό σημείο μπορεί να απαιτήσει λίγη διαπραγμάτευση.

 

Kαι δηλαδή τώρα αυτό το κάνουν όντως οι άνθρωποι;

Δεν υπάρχουν επίσημες μελέτες σχετικά με το πόσο δημοφιλές είναι το σκουριασμένο τρομπόνι ως στάση, γεγονός που αποτελεί μια εξαιρετικά απογοητευτική πραγματικότητα. Ελπίζουμε ότι ένα πανεπιστήμιο θα λάβει υπόψη του αυτό το κραυγαλέο κενό στη δημόσια γνώση και θα διεξάγει μια καλά χρηματοδοτούμενη μελέτη το συντομότερο δυνατό. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει το μεγαλείο της, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά πολλά υποσχόμενο για να στηριχτούμε εκεί.