Το στhθος μπορεί να φιληθεί, να γλειφτεί, να συμπιεστεί, να λιπανθεί, να υποστεί μασάζ ή/και να δαγκωθεί ελαφρά. Και μπορεί χωρίς καμία αμφιβολία, να αποτελέσει κρίσιμο μέρος της απόλαυσης. Για ορισμένες γυναίκες, το παιχνίδι με το στhθος και τις θhλές είναι απαραίτητο για να τις βοηθήσει να φτάσουν σε @ργασμό, αφού πρόκειται για ερωτογενείς περιοχές που έχει αποδειχθεί ότι φωτίζουν τα τμήματα του εγκεφάλου που προηγουμένως θεωρούνταν ότι ανήκαν μόνο στον κ@λπο, την κλειτ@ρίδα και τον τράχηλο. Αυτή η ανακάλυψη, εξηγεί γιατί κάποιες γυναίκες μπορούν να τελειώσουν καμιά φορά και μόνο με το να φροντίζουν το στhθος τους, και με βάση αυτό εμείς βρήκαμε 5 στάσεις, για να κάνετε το αδύνατο δυνατό (κι εκείνη ευτυχισμένη).

 

1. Η καμπούρα

Αν εσείς ή ο σύντροφός σας θέλετε να επικεντρωθείτε πραγματικά στην αίσθηση του στhθους σας, αφαιρέστε την αίσθηση της όρασης από την εξίσωση με μια καθιστή θέση spooning. Το μυαλό σας μπορεί να οργιάσει επειδή δεν μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλον κι αυτό γιατί ο ένας σύντροφος θα κάθεται στο κρεβάτι ή στην καρέκλα και ο άλλος θα ξαπλώνει με την πλάτη στην αγκαλιά του. Κουταλιάστε ο ένας τον άλλον ενώ κάθεστε, με δυο λόγια. Δίνει στον σύντροφό σας μια εύκολη πρόσβαση στο να τυλίξει τα χέρια του γύρω σας και να δώσει στο στhθος σας την προσοχή που του αξίζει.

 

2. Το Buzz Worthy

Αυτή είναι μια στάση ιδανική για όσους θέλουν να επικεντρωθούν στο στhθος και σε άλλες ερωτογενείς ζώνες ταυτόχρονα. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σας να ακουμπούν στους ώμους του συντρόφου σας κι αφήστε τα παιχνίδια με τη ρ@γες να ξεκινήσουν. Αυτό λειτουργεί κι αν είστε solo, αν απλώς βάλετε τα πόδια σας όπου θέλετε. Μπορεί να είναι χρήσιμο να προσθέσετε στο mix και μερικά ερωτικά βοηθήματα θηλών (τύπου σφιγκτήρες) δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το χέρι σας για τη διέγερση της κλειτορίδ@ς σας, αν θέλετε.

 

3. Το Yab Yum

Η κλασική ταντρική στάση Yab Yum σας τοποθετεί εκεί ακριβώς που θέλετε. Η καθιστή θέση πρόσωπο με πρόσωπο, όπου κι οι δύο σύντροφοι βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον, επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο στhθος και είναι εξαιρετικά βολική. Γλείφεις, κρατάς, τρίβεις και φιλάς, με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία. Ανεβάστε λέβελ την ατμόσφαιρα με κάποιο λιπαντικό CΒD.

 

4. Η γεννήτρια @ργασμού

Θα χρειαστείτε μια πολυθρόνα γι’ αυτό, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι ανθεκτική. Ο σύντροφος που διεισδύει κάθεται σε μια πολυθρόνα και το άτομο που δέχεται τη διείσδυση κάθεται από πάνω κοιτάζοντας και καβαλώντας τον εραστή του, με τα πόδια του στα μπράτσα της πολυθρόνας. Αυτό επιτρέπει στο στhθος του πρώτου, να είναι στραμμένο προς τον εραστή του και είναι σίγουρα μια εύκολα προσβάσιμη στάση για ένα παιχνίδι αρκετής ώρας με τις θηλ3ς.

 

5. Οι Χρυσές Σφαίρες

Πάρτε τον έλεγχο και ξαπλώστε από πάνω τους -κάτι σαν αντίστροφο ιεραποστολικό- πιέζοντας τα πόδια σας μαζί, τρίβοντας και κουνώντας το σώμα σας πάνω στο δικό του. Αν μπορείτε να κρατήσετε μια αξιοπρεπή σανίδα, αφήστε το στhθος σας να αιωρείται δελεαστικά πάνω του, βουτώντας προς τα κάτω για να του δώσετε μια γεύση κάθε τόσο. Διαφορετικά, στηριχτείτε στους αγκώνες σας, αφήνοντάς να σας πάρει στο στόμα του όπως θέλει.