Σας έχουμε μία στάση για εσάς που λατρεύετε ο δ1εισδυτικός σύντροφος να είναι από πάνω. Η στάση του καπετάνιου θα δώσει στο σύντροφο που έχει τα ηνία τον έλεγχο και θα πετύχετε τη μέγιστη δ1είσδυση, απολαμβάνοντας ένα δυναμικό χορό των δυο σας. Τι είναι η στάση του καπετάνιου; Πάρε χαρτί για τις σημειώσεις.

Μπορείτε να μεταβείτε από το ιεραποστολικό στη θέση του καπετάνιου, με τον δ1εισδυτικό σύντροφο να βάζει το βάρος στα γόνατα. Έπειτα θα σηκωθεί όρθια και έτσι μπορείτε να σηκώσετε τα πόδια του συντρόφου που είναι από κάτω μπροστά σας. Είναι παρόμοια με την πεταλούδα και το αμόνι, μόνο που είστε γονατιστοί αντί για όρθιοι και όρθιοι αντί για σκυφτοί.

Γιατί η στάση του καπετάνιου στο σ3ξ είναι τόσο αποτελεσματική στο να κάνεις να τελειώσει το ταίρι σου πολλές φορές; Αυτή η στάση βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για μερικούς βασικούς λόγους. Ο καθένας από τους οποίους είναι ισχυρός από μόνος του, αλλά όταν συνδυάζονται συχνά οδηγούν σε εξαιρετικά ισχυρούς, ολόσωμους, οργ@σμικούς σπασμούς που όλοι και όλες θέλουν να νιώσουν.

Ο καπετάνιος απομακρύνει όλη την ανησυχία που έρχεται με το άγχος του οργ@σμού. Ο καπετάνιος σας δίνει τον πλήρη έλεγχο και την απαλλάσσει από την πίεση από το κάτω σύντροφο να αποδώσει. Μπορείτε να δώσετε απλές οδηγίες – όπως να πείτε να κρατήσει τα πόδια, να παίξει με τα επίμαχα σημεία ή να σας λέει πόσο ωραίο είναι αυτό που κάνετε – και έτσι το ταίρι σας μπορεί να υπακούσει χωρίς ανησυχία ή ενοχές, επειδή απλώς ακολουθεί τις οδηγίες σας. Ο από πάνω σύντροφος είναι αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη. Τώρα ο σύντροφος που δέχεται μπορεί να το απολαύσει χωρίς ενοχές ή φόβο μήπως κριθεί.

Δείτε πώς να στοχεύσετε το σημείο G για δυνατούς οργ@σμούς στη στάση του καπετάνιου.

Βήμα 1) Βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω από τον πισινό του κάτω συντρόφου για να γείρετε τη λεκάνη.

Βήμα 2) Περιστρέψτε την ώθησή σας αντί να κινείστε μπρος-πίσω.

Οποιαδήποτε από αυτές τις κινήσεις μπορεί να σας κάνει να χτυπήσετε το σημείο G, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε και τις δύο μαζί.  Δοκιμάστε το ένα. Μετά δοκιμάστε την άλλη. Μετά δοκιμάστε και τις δύο. Δείτε τι προκαλεί την πιο έντονη αντίδραση από το ταίρι σας και μείνετε σε αυτό.