Καθώς μεγαλώνουμε, χάνουμε την αίσθηση της χαράς του παιχνιδιού, επιτρέποντας στο άγχος να εμποδίζει τον πειραματισμό και στον φόβο να εμποδίζει την εξερεύνηση. Το παιχνίδι ρόλων είναι ένας τρόπος να συνδεθούμε με την αίσθηση της ελευθερίας και το πνεύμα της δημιουργικότητας που μπορεί να έχει αμβλυνθεί ή αποδυναμωθεί από τους άλλους λιγότερο ενδιαφέροντες ρόλους που επιτελούμε καθημερινά. Το παιχνίδι ρόλων στο σ3ξ, πιο συγκεκριμένα, μπορεί να περιλαμβάνει από βρώμικα λόγια μέχρι κοστούμια, ψευδώνυμα, αλλαγή χώρου, σενάριο και σκηνοθεσία. Το πού εμπίπτετε εσείς και ο σύντροφός σας στο φάσμα αυτών των ρόλων, όμως, έχει σίγουρα να κάνει και με το ζώδιό σας.

 

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Πρωτάρης

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου κι ως εκ τούτου γοητεύεται από κάθε είδους καινοτομία, συμπεριλαμβανομένης της προσποιητής σ3ξουαλικής αφέλειας. Αυτό το σενάριο παιχνιδιού ρόλων του άπειρου παρθένου σε συνδυασμό με τον έμπειρο εκπαιδευτή, έχει την ικανότητα να είναι βαθιά καθαρτικό κι απείρως ερεθιστικό. Η φλογερή ενέργεια του Κριού, έρχεται σε πλήρη κόντρα με τον ρόλο αυτό κι αυτό είναι που τον εξιτάρει, όσο περιμένει να πάρει μαθήματα από τον έμπειρο εραστή του.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Delivery guy/girl

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο συνώνυμο της άνεσης, της κατανάλωσης και της σαρκικότητας. Έτσι, ένα σενάριο παιχνιδιού ρόλων στο οποίο ένας Ταύρος α) δε χρειάζεται να βγει από το σπίτι, β) κάνει πονηρό σ3ξ και γ) τρώει κρύα πίτσα μετά, είναι μια τριπλή νίκη, αφού όλες οι ορέξεις ικανοποιούνται. Bonus: Δοκιμάστε το παιχνίδι ολοκληρωμένα, με τον “ντελιβερά” να χτυπάει το κουδούνι με το φαγητό στα χέρια, ζητώντας να λάβει την πληρωμή του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Παράνομοι εραστές

Οι Δίδυμοι, οι οποίοι γεννήθηκαν για αβλαβείς σκανταλιές κι έχουν φυσική κλίση προς τη δυαδικότητα/διπλότητα, θα λατρέψουν αυτό το σενάριο στο οποίο αυτοί και ο σύντροφός τους υποδύονται τους άπιστους εραστές που απατούν τους ανυποψίαστους συζύγους τους. Μια περίτεχνη ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, μερικές nudes κι ένα μεσημεριανό ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο θα δώσουν στους μονογαμικούς Διδύμους μια γεύση σκανταλιάς, χωρίς να θολώσουν μια σίγουρη σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Υδραυλικός

Όσον αφορά το σώμα, ο Καρκίνος κυβερνά τους μαστούς και το λεμφικό σύστημα, ένα είδος υδραυλικών εγκαταστάσεων, θα έλεγε κανείς. Κατά κάποιον τρόπο, το σενάριο του υδραυλικού είναι ό,τι πρέπει γι’ αυτούς. Ο Καρκίνος σχετίζεται με τον τέταρτο οίκο του σπιτιού. Κάθε είδους βελτίωση της φωλιάς τους, πραγματική ή φανταστική, λοιπόν, αποτελεί από μόνη της ευχαρίστηση. Για μια βέλτιστη εμπειρία, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια ζώνη εργαλείων, μια φόρμα εργασίας και μια βρύση πρόχειρη.

 

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Διάσημη προσωπικότητα

Οι Λέοντες συμπεριφέρονται ήδη σαν να είναι διάσημοι. Σε αυτό το σενάριο, παίζουν έναν ρόλο κοντά σε αυτούς λοιπόν, ενός διάσημου μουσικού/καλλιτέχνη/ηθοποιού/π@ρνοστάρ, ενώ ο σύντροφός τους εκπληρώνει τον ρόλο του θαυμαστή/σωματοφύλακα/δημοσιογράφου. Συγκινημένος από τον θαυμασμό τους, ο εν λόγω σταρ καταδέχεται να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα με μια ιδιωτική παράσταση. Τα αυτόγραφα και οι οργ@σμοί, ακολουθούν. Δεύτερη θέση για το παιχνίδι ρόλων του Λέοντα είναι μια κατάσταση μονάρχη/πιστού υπηκόου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Καμαριέρα/υπηρέτης

Η Παρθένος κυβερνά τον έκτο οίκο, των υπηρεσιών και της καθημερινής ρουτίνας.  Το να προσποιηθείτε ότι είστε οικονόμος σε ένα ξενοδοχείο λειτουργεί τέλεια σε αυτή την περίπτωση. Χτυπήστε πριν μπείτε και στη συνέχεια κάντε αυτό που ξέρετε καλά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό για έναν Παρθένο από το να ξεστομίζετε με κομμένη την ανάσα τη φράση “σου ξέφυγε ένα σημείο”. Μπόνους: το ξεσκονόπανο είναι ταυτόχρονα ερωτικό και πρακτικό, ένας ακαταμάχητος συνδυασμός για αυτό το είδος roleplay.

 

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Καλλιτέχνης/μούσα

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και της αισθητικής. Εκτιμώντας τα ωραία πράγματα στη ζωή και την τέχνη γενικότερα, οι Ζυγοί θα τα δώσουν όλα για ένα σενάριο καλλιτέχνη/μουσών, στο οποίο υπάρχει γυμνό, περίτεχνες πόζες, αδηφάγος πόθος και οι ιερές πράξεις της δημιουργίας και της συν@υσίας. Μπόνους: ό,τι καταλήξει στον καμβά- είτε πρόκειται για μπογιά, λιπαντικό κ.λπ.- θα αποτελέσει ένα διαρκώς σ3ξι ενθύμιο της εμπειρίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ντετέκτιβ/ύποπτος

Τίποτα δεν ανάβει περισσότερο έναν Σκορπιό από μια παράνομη εξομολόγηση και μια άνιση δυναμική εξουσίας. Καβλwστε τον μόνιμο ντετέκτιβ του ζωδιακού κύκλου συμμετέχοντας σε παιχνίδι ρόλων εγκληματία/ανακριτή. Βάλτε τον έναν να είναι ένας ύποπτος που κατηγορείται για ένα έγκλημα ή, ακόμα καλύτερα, για την απόκρυψη της πιο σκοτεινής του φαντασίωσης. Βάλτε τον άλλο να είναι ένας σκληρός ντετέκτιβ, που πιέζει για κάθε λεπτομέρεια. Ενθαρρύνεται -αλλά δεν απαιτείται- η χρήση λάμπας, κακού καφέ κι άβολης μεταλλικής καρέκλας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Strangers in the night

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που ορίζεται από την ανάγκη για ελευθερία, του οποίου ο εσωτερικός κόσμος μοιάζει πολύ με ταξίδι στο άγνωστο. Τιμήστε αυτό το πνεύμα σχεδιάζοντας να συναντηθείτε “τυχαία” κάπου έξω, ενώ είστε δυο άγνωστοι σε ένα μέρος που πηγαίνετε για πρώτη φορά. Διαλέξτε ένα βενζινάδικο, σταματήστε στην ίδια αντλία και στη συνέχεια πηγαίνετε στο μπάνιο, στο πίσω κάθισμα ή στο πλησιέστερο μοτέλ. Το σενάριο του οτοστόπ ως ξένος λειτουργεί επίσης τέλεια. Χωρίς ονόματα, χωρίς κανόνες, χωρίς τύψεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ιδιοκτήτης/ενοικιαστής

Ο Αιγόκερως, που βρίσκεται πάντα σε άνοδο και θέτει τα θεμέλια για μελλοντική επιτυχία, κυβερνάται από τον αυστηρό πλανήτη Κρόνο, αλλά σε αυτό το σενάριο ρόλων, οι Αιγόκεροι μπορούν να αλλάξουν τους κανόνες, διευκολύνοντας τους όρους της έξωσης, βάζοντας τον ενοικιαστή που καθυστερεί να πληρώσει το χρέος του να το τακτοποιήσει με πιο ενδιαφέροντες/συμβιβαστικούς τρόπους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Εκπαιδευτής/μαθητής γιόγκα

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των χαλαρών ορίων, και των ατέλειωτων καλοκαιριών. Ταυτόχρονα αγαπούν να λένε στους άλλους ανθρώπους τι να κάνουν- σκεφτείτε την υπακοή ως σενάριο προκαταρκτικών. Το να φτάσετε να δοκιμάζετε στάσεις μέσω της οδηγίας “σκύψε” και της συναινετικής διάτασης των άκρων είναι ένας ιδανικός τρόπος για τους Υδροχόους να εξερευνήσουν, να συνδεθούν και να χαλαρώσουν με κάθε δυνατή έννοια.

 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Oτιδήποτε post-apocalyptic

Οι Ιχθείς συχνά απεικονίζονται ως ονειροπόλοι ιδεαλιστές, αλλά στην πραγματικότητα είναι όλοι τους ένα βήμα μακριά από τον πλήρη μηδενισμό. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, οι Ιχθείς γουστάρουν ένα σενάριο στο οποίο ο κόσμος έχει εκτεθεί από καταστροφή, οι προμήθειες είναι περιορισμένες, το τέλος είναι κοντά και μπορούν να κάνουν σ3ξ με την τελευταία πνοή της ίδιας της ζωής. Αυτή η κατάσταση είναι καλύτερο να διαδραματιστεί σε ένα ερημονήσι, ή σε μια απομονωμένη ερημιά, κάποιο παλιό πάρκινγκ ας πούμε. Κονσερβοποιημένα τρόφιμα, ιστορίες επιβίωσης και φαρδιά μπουφάν ενθαρρύνονται.