Τι κοινά έχουν το μπιλιάρδο με το σεξ; Αυτό το παιχνίδι –ή σπορ, όπως θέλεις πες το– το έχουμε συνδέσει με πιο πονηρές καταστάσεις. Καθόλου τυχαία, αφού κι αυτό είναι παιχνίδι για ενήλικες. Στο μπιλιάρδο, όπως και σε καθετί άλλο, ο κάθε παίχτης έχει έναν αποκλειστικό σκοπό: να κερδίσει.

Έτσι, η αγωνία κι η λίμπιντό μας αυξάνεται με αποτέλεσμα να ανάβουν τα αίματα. Άσε που στο μπιλιάρδο υπάρχει κι έτοιμο στρωμένο τραπέζι, αναπαυτικό κι ορθοπεδικό, για να ξαπλώσουμε με τον αντίπαλό μας.

Απόψε έμειναν στο σπίτι εκείνος, εκείνη κι ένα μπουκάλι ουίσκι για να παίξουν μπιλιάρδο, ιδανικά μεθυσμένοι. Απόψε προκαλούν ο ένας τον άλλο σε μάχη. Και δεν έχουν παρά να αποδεχτούν την πρόκληση. Αν μετά από κάθε καβγά τους το σεξ τους είναι ακόμη καλύτερο, σκέψου τι έχει να γίνει μετά από ένα παιχνίδι μπιλιάρδου και τη μεταξύ τους κόντρα νικητή και χαμένου.

Κι οι δύο τους κρύβουν μέσα τους ένα ανταγωνιστικό παιδί που θέλει να παίξει, μα που περισσότερο θέλει να κερδίσει. Βλέμματα όλο νόημα την ώρα που καταφέρνουν να πετύχουν το στόχο τους, να ρίξουν την μπάλα στην τρύπα, τα ίδια βλέμματα που ρίχνουν και σε πιο προσωπικές τους στιγμές, λάγνα κι υπαινικτικά ταυτόχρονα. Ειδικά τη στιγμή που σκύβουν κι όλο το σώμα σχηματίζει καμπύλη για να πετύχει την τέλεια βολή. Άνδρες και γυναίκες έχουμε αδυναμία στα οπίσθια του συντρόφου μας.

Εκείνη τον βλέπει πώς την κοιτάζει ενώ σκύβει στο τραπέζι του μπιλιάρδου με τη μεγάλη ξύλινη ράβδο στα χέρια της,  ξέρει ότι τον ανάβει και μπορεί να φανταστεί τι σκέφτεται όσο την παρατηρεί. Όμως κι εκείνη δε χορταίνει να βλέπει τις εκφράσεις του, το πείσμα και το δυναμισμό του να πετύχει κάθε στόχο του. Ένας αποφασισμένος άνθρωπος, το ισχυρότερο αφροδισιακό.

Αυτή τη φορά θέλουν να παίξουν μπιλιάρδο με τους δικούς τους όρους, με μικρές ποινές. Όποιος χάνει τη βολή του αφαιρεί κι ένα ρούχο. Έτσι, σίγουρα θα βάλουν κι οι δύο τα δυνατά τους να κερδίσουν, αν κρατηθούν μέχρι το τέλος. Βάζουν σιωπηλό στοίχημα ότι στα μισά του παιχνιδιού θα βρεθούν πάνω στο τραπέζι του μπιλιάρδου να παίζουν κάτι ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Γιατί αρκετή ώρα άντεξαν να βασανίζουν και να προκαλούν ο ένας τον άλλο με βλέμματα κι αγγίγματα δήθεν τυχαία. Την κοιτάζει σαν να της λέει πόσο θέλει να μπει μέσα της κι όταν τον βλέπει να φτάνει στα όριά του, σηκώνεται και παίρνει πάλι την ξύλινη ράβδο στα χέρια της και του κάνει νόημα να συνεχίσουν να παίζουν. Μέσα της θέλει πολύ να την πιάσει απ’ τα μαλλιά και να τη σπρώξει πάνω στο τραπέζι του μπιλιάρδου, αλλά θέλει να τον βασανίσει λίγο ακόμη. Αξίζει, άλλωστε, η αναμονή.

Όταν τελειώσουν κι οι δύο, θα ξαπλώσουν εκεί αγκαλιά μέχρι να ηρεμίσουν οι ανάσες τους. Μετά θα παίξουν ξανά, εννοείται κι αυτή τη φορά με τους δικούς τους όρους. Μετά από αυτή τη βραδιά κάθε φορά που θα παίζουν με φίλους, θα κοιτάνε ο ένας τον άλλο στα μάτια όλο νόημα και θα μετράνε το χρόνο αντίστροφα, μέχρι να βρεθούν και πάλι μόνοι για να το επαναλάβουν.

 

Συντάκτης: Στέλλα Πέτρου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη