Οι άντρες με μικρό π3ος -ή ακόμα και με πέος μέσου μεγέθους- μπορεί να μη θέλουν να το ακούσουν αυτό, αλλά ακόμα κι οι άντρες με μεγαλύτερο μέγεθος π3ους μπορούν μερικές φορές να ζοριστούν στην κρεβατοκάμαρα. Το να είστε ευλογημένοι με ένα μεγάλο π3ος δε μεταφράζεται πάντα σε νύχτες ηδονής χωρίς τέλος, καθώς τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ λάθος. Έτσι, για τους άντρες που πακετάρουν περισσότερα στον τομέα του μεγέθους τους (ή για τα άτομα που βρίσκονται στο κρεβάτι μαζί τους), οι παρακάτω συμβουλές μπορεί να είναι χρήσιμες.

 

1. Κάντε τα προκαταρκτικά το κυρίως πιάτο

Ιδιαίτερα στην αρχή μιας σχέσης, μια γυναίκα που αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο π3ος μπορεί να έχει ανησυχίες για το αν μπορεί να το φιλοξενήσει στον κ@λπο της. Στην πραγματικότητα, θα ήταν πολύ σπάνιο το π3ος ενός άνδρα να έχει τέτοια απεραντοσύνη που ένας κ@λπος να μην μπορεί να το δεχτεί, ωστόσο, το αν μπορεί να το δεχτεί άνετα είναι ένα άλλο ζήτημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προκαταρκτικά έχουν τόσο τεράστια σημασία. (Στην πραγματικότητα, είναι συνήθως τεράστιας σημασίας ακόμη και για άνδρες με πιο μέτρια μέσα). Το να αφιερώνετε άφθονο χρόνο με στοματική και χειροκίνητη διέγ3ρση είναι ζωτικής σημασίας, το ίδιο και το να δίνετε προσοχή στις ευαίσθητες περιοχές πέρα από τον κ@λπο.

 

2. Τοποθετήστε χρονικά τον οργ@σμό (της)

Ένα πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε και να συζητήσετε με τον σύντροφό σας: θα ήταν προτιμότερο για τη γυναίκα να επιτύχει οργασμό πριν από τη διείσδ@ση; Το σκεπτικό πίσω από αυτό είναι ότι οι κόλποι των περισσότερων γυναικών είναι πιο χαλαροί και δεκτικοί μετά τον οργ@σμό, οπότε η αρχική εισαγωγή μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα. Θα έχει δεύτερο οργ@σμό; Πιθανώς, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο. Οι σύντροφοι θα πρέπει να επικοινωνούν- αν δεν είναι πιθανός ένας δεύτερος οργ@σμός, ο άνδρας μπορεί να επιθυμεί να μην παρατείνει τη διαδικασία για να αποφύγει την πρόκληση πόνου στον κ@λπο.

 

3. Εκσπ3ρματώστε πριν

Μερικές φορές βοηθάει τη γυναίκα να φτάσει ο άντρας μέχρι την εκσπερμάτιση και στη συνέχεια να προσπαθήσει για μια εισαγωγή. Αυτό όμως δεν ισχύει για εκείνους με μεγάλα προσόντα. Σε αυτήν την περίπτωση μια δεύτερη στuση (η οποία είναι γενικά πιο μαλακή από την πρώτη), η μία μη πλήρης στuση, μπορεί να γίνει μια ευχάριστη και πιο άνετη εμπειρία.

 

4. Λιπ@ντικό, λιπ@ντικό, λιπ@ντικό

Ναι, οι άνδρες και οι γυναίκες δημιουργούν φυσικά λιπ@ντικά, αλλά όταν έχετε να κάνετε με ένα π3ος εντυπωσιακού μεγέθους, μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια. Μην τσιγκουνευτείτε εδώ.

 

5. Πάρτε θέση

Μέχρι να βρεθούν δυο άτομα μαζί στο κρεβάτι, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια στάση λειτουργεί καλύτερα, αλλά γενικά, το ιερ@ποστολικό και το ντόγκι δε θεωρούνται οι καλύτερες στάσεις για σ3ξ με μεγάλο μέγεθος π3ους. Πολλές συμβουλές εξετάζουν τις στάσεις γυναίκα από πάνω, καθώς έχει γενικά μεγαλύτερο έλεγχο. Αλλά, μπορεί να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες για να βρεθεί η στάση που λειτουργεί καλύτερα. Δοκιμάστε.