Σχεδόν όλοι μας έχουμε έναν λογαριασμό στο Instagram στις μέρες μας. Όπως επίσης, σχεδόν όλοι μας έχουμε κι από ένα άτομο στη ζωή μας (ή όχι στη ζωή μας) που θέλουμε να δούμε τα stories του χωρίς να έχει ιδέα ότι το κάνουμε.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολύ λίγες εφαρμογές που στοχεύουν αποκλειστικά στην ανώνυμη προβολή ιστοριών. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη, με τη βοήθεια εφαρμογών που είναι ικανές να κατεβάσουν ιστορίες κρατώντας εσάς και τις κινήσεις σας στο σκοτάδι. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθείτε stories χωρίς να σας ανακαλύψουν- αλλά θα μας υποσχεθείτε ότι δε θα μας δώσετε στεγνά. Επιλέξτε τις πιο κατάλληλες, φορτώστε τις από το App Store ή το Google Play και καλό tracking.

 

1. Story Viewer for Insta

Το Story Viewer for Insta σάς επιτρέπει να προβάλετε ανώνυμα το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο Instagram. Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο και να προσθέσετε το κανάλι που θέλετε (το όνομα τ@ λεγάμεν@ δηλαδή) στους σελιδοδείκτες σας. Επίσης, δεν απαιτείται εξουσιοδότηση για τη χρήση της εφαρμογής.

Μετά την εκκίνηση, θα εμφανιστεί μια γραμμή αναζήτησης στην κύρια οθόνη, στην οποία πρέπει να εισάγετε το όνομα του καναλιού. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα ενός άλλου χρήστη και να παρακολουθήσετε όλες τις ιστορίες που έχει δημοσιεύσει με το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής. Η ανωνυμία σας θα διατηρηθεί. Επίσης, με την εφαρμογή, μπορείτε να κατεβάσετε ιστορίες και να τις αποθηκεύσετε στη μνήμη του smartphone σας. Για να το κάνετε αυτό, όμως, πρέπει να ανοίξετε τις ιστορίες και να πατήσετε το ανάλογο κουμπί, κι έπειτα τον φάκελο που θέλετε να τις αποθηκεύσετε.

 

2. Profile Plus+ Story Reposter

Άλλη μια εξαιρετική εφαρμογή σε αυτή την κατηγορία είναι το Profile Plus+ Story Reposter, μια εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να βλέπετε Instagram Stories ανώνυμα χωρίς να κατεβάζετε τίποτα στην iOS συσκευή σας!

Εδώ, θα χρειαστεί απλά να εισάγετε το όνομα χρήστη και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ολόκληρο το προφίλ χωρίς να αφήσετε ίχνη. Σατανικό. Φυσικά, η λειτουργία αυτή δεν είναι χρησιμοποιήσιμη αν το προφίλ είναι ιδιωτικό, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι στη δωρεάν έκδοση, περιορίζεστε στην προβολή μόνο ενός προφίλ κάθε 24 ώρες.

 

3. Story Saver

Το Story Saver είναι μια εξαιρετική επιλογή που μοιάζει πολύ με το Profile Plus+ του iPhone, αλλά για χρήστες Android. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή στη λίστα μας για όσους θέλουν να βλέπουν ανώνυμα τα Instagram Stories στις Android συσκευές τους, διότι, όχι μόνο αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να γίνετε ένας αόρατος νίντζα στα Stories, αλλά σάς επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε τα βίντεο του Instagram, είτε αυτά δημοσιεύτηκαν αρχικά στη ροή είτε στα Stories!

 

4. Blindstory

Δημιουργήθηκε ειδικά για να σας βοηθήσει να βλέπετε τα Instagram Stories χωρίς να το γνωρίζουν οι άλλοι, προσφέρει τη δυνατότητα να αναζητήσετε οποιονδήποτε χρήστη για να δείτε το περιεχόμενό του. Από την άλλη πλευρά, η χρήση του είναι αρκετά περιορισμένη στη δωρεάν έκδοση κι έτσι χρειάζεστε μια premium συνδρομή για να βλέπετε και να κατεβάζετε χωρίς περιορισμούς.

Το πλεονέκτημα του ότι δεν είναι δωρεάν εφαρμογή είναι ότι εξασφαλίζει ότι οι ιστορίες θα κατεβαίνουν σε πραγματικά υψηλή ποιότητα. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε το προφίλ σας στο Instagram και να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ευρύ πίνακα με όλους τους χρήστες που ακολουθείτε και οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει πρόσφατα στα stories τους. Θα έχετε πρόσβαση στις ιστορίες κάθε χρήστη του Instagram, έχετε όμως κατά νου ότι αυτό είναι αδύνατο όταν το προφίλ είναι ιδιωτικό.