Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, μπήκε κι επίσημα στον κόσμο του TikTok με ένα vloggaκι απλό και τόσο relatable, που αποτυπώνει την καθημερινή της ζωή. Μέσα σε ένα τρίλεπτο, μοιράζεται με τους ακολούθους της τα στιγμιότυπα από την οικογενειακή, εργασιακή και προσωπική της ζωή και γίνεται ξεκάθαρα η πιο κουλ μαμά της Βουλής, αξιοποιώντας το μάρκετινγκ του Στέφανου Κασσελάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη που φαίνεται να κάνει δουλίτσα.

Το βίντεο ξεκινά με την Έφη να υποδέχεται τους ακολούθους της στο σπίτι της (πολύ έξυπνη κίνηση και με ξεκάθαρο νόημα), φορώντας ένα κολάν και μια μπλούζα των Metallica, γιατί μπορεί κύριοι και κυρίες να είμαστε τώρα στα έδρανα αλλά κάποτε είχαμε και μια έξαλλη εφηβεία που πρέπει να τιμήσουμε. Στη συνέχεια, τη βλέπουμε να προετοιμάζει πρωινό για τον γιο της και να απολαμβάνει τη δική τους στιγμή πριν από την αναχώρηση για τη δουλειά, δίνοντας έτσι και το μήνυμα της δυναμικής εργαζόμενης μητέρας, που σαφώς και είναι ε και μπράβο της, να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα.

Το βίντεο συνεχίζεται με την Αχτσιόγλου πια, γιατί έχουμε βάλει το κοστούμι και μπήκαμε στο boss babe mode, να πηγαίνει στα δικαστήρια για να παραστεί σε μία εργατική διαφορά, όπως αποκαλύπτει, ενώ ακολουθεί σύσκεψη στα γραφεία της πολιτικής της παράταξης αλλά και στη Βουλή. Η καθημερινότητά της δεν περιορίζεται μόνο στον ρόλο της ως βουλευτή, αλλά συμπεριλαμβάνει επίσης το γυμναστήριο και τα ψώνια στο μανάβη, όπως και κάθε γυναίκας-πολυμίξερ στη σύγχρονη Ελλάδα.

 

@effieachtsioglouΓεια σας! Είμαι η Έφη Αχτσιόγλου, κι αυτό είναι το πρώτο μου TikTok! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.♬ πρωτότυπος ήχος – effieachtsioglou

 

Το βίντεο ολοκληρώνεται με την Έφη Αχτσιόγλου να επιστρέφει στο σπίτι της και να υιοθετεί ξανά τον ρόλο της μαμάς, δείχνοντας έτσι την ισορροπία που προσπαθεί να διατηρήσει ανάμεσα στην οικογενειακή, προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Κι είναι ένα τίμιο βλογκάκι που θα μπορούσε να κάνει μια ινφλουένσερ που είναι ταυτόχρονα και πολιτικός. Αν τη δούμε σε επόμενα βίντεο να φοράει και καπέλα σαν τον Κυριάκο και να ετοιμάζει judah haul, θα είναι μια πραγματική τομή στην πολιτική σκηνή αυτής της χώρας.

Πέρα από την πλάκα όμως είναι ωραίο να ξέρουμε ότι οι πολιτικοί είναι κι άνθρωποι κι ενώ ξέρουμε ότι αυτά τα βίντεο είναι στα πλαίσια του μάρκετινγκ της εικόνας τους, για κάποιο λόγο μας πιάνουν. Ίσως γιατί είναι ένας λίγο πιο αυθεντικός τρόπος να επικοινωνήσουν με το κοινό , προσφέροντας μια μοναδική ματιά στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου που είναι πιο κοντά μας από ό,τι νομίζουμε, όταν πολλές φορές κάνουν τα πάντα για να καταλάβουμε ότι απέχουμε σύμπαντα ολόκληρα. Έφη, κα Αχτσιόγλου, περιμένουμε το πρώτο get ready with me.