Φαίνεται πως ο Brad Pitt έχει σοβαρές προθέσεις για την Ινές ντε Ραμόν. Σε ηλικία 59 ετών, ο ηθοποιός δε δίνει σημασία στις αντιδράσεις της πρώην συζύγου του, Angelina Jolie, σχετικά με τη νέα του σχέση με τη 29χρονη Ινές, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία διαζυγίου από τον Paul Wesley. Απ’ τον περασμένο Νοέμβριο, φαίνεται πως οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση. 

Η Ines de Ramon, είναι γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων. Με τον Brad Pitt εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί σ’ ένα κινηματογραφικό event στο LACMA στο Λος Άντζελες. Παρότι δεν έδωσαν την παραμικρή αφορμή στους φωτογράφους, ήταν φανερό πως υπήρχε ένα διαφορετικό δέσιμο μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Ο αστέρας του Hollywood, που εδώ κι επτά χρόνια δίνει μάχη για το διαζύγιο και την κηδεμονία των παιδιών του με τη Jolie, φαίνεται πως αναζητά ν’ ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, επιδιώκοντας την ευτυχία και την ηρεμία. Πηγές απ’ το περιβάλλον του Μπράντ Πιτ αποκαλύπτουν πως οι δύο τους έχουν γίνει αυτοκόλλητοι τους τελευταίους 3 μήνες.

Η κοινή εμπειρία των διαζυγίων τους φαίνεται να τους ενώνει. Μιλώντας στην Daily Mail, μία πηγή απ’ το περιβάλλον του Pitt αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει τα περισσότερα απ’ τα έξι παιδιά του με τη Jolie στη νέα του σύντροφο, περιγράφοντας πώς κι οι δύο τους υποστήριξαν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια των δύσκολων διαζυγίων τους.

Ο πρώην σύζυγος της Ινές, Paul Wesley, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 17 Φεβρουαρίου -πέντε μήνες μετά την επίσημη επιβεβαίωση του χωρισμού τους από τους εκπροσώπους τους. Η ανακοίνωση του εκπροσώπου τους ανέφερε ότι: «Η απόφαση να χωρίσουν είναι αμοιβαία κι έγινε πριν από πέντε μήνες. Ζητούν την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής αυτή τη στιγμή». Ο Paul εκπροσωπεί τον εαυτό του στη διαδικασία διαζυγίου κι αναφέρει στην αίτησή του ότι ο γάμος τους που διήρκεσε τέσσερα χρόνια, έληξε λόγω αγεφύρωτων διαφορών.