Η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στα Ιωάννινα μία επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια της καριέρας της στο τραγούδι. Μαζί της στη σκηνή ανέβηκε και Mente Fuerte για να πουν το κοινό τους τραγούδι«Πανσέληνος».

Εκείνη τη στιγμή ο καψούρης Mente έκανε την απίστευτη έκκληση που λίγο μας έκανε να λιώσουμε. Απευθύνθηκε στο κοινό και έκανε την εξής αποκάλυψη: «Εδώ και μια βδομάδα η δική μου πανσέληνος δε μου μιλάει, οπότε θέλω να σηκώσετε όλοι τα κινητά και να κάνετε tag τη Μαρία μπας και το δει και μάς απαντήσει» είπε ο Mente Fuerte στη Δέσποινα Βανδή και το κοινό που βρισκόταν στη συναυλία.

@ioanninatheater Πανσέληνος, Η Μαρία δε μιλάει στον Mente | Δέσποινα Βανδή & Mente Fuerte, Ιωαννινα 10/6/2024 #despoinavandi #vandi #vandicted #mentefuerte #panselinos #ioannina #mpesfypgamw #fy #ioanninatheater@vandicted ♬ original sound – IOANNINA THEATER

 

Εντάξει Mente άμα δε σου μιλάει η Μαρία, να σου μιλήσουμε εμείς ρε φίλε. Δεν μπορούμε να πούμε πως η κίνηση αυτή μας άφησε τελείως ασυγκίνητους, όμως εκεί που πάμε να αναρωτηθούμε τί έγινε, θυμόμαστε το ποστ της Μαρίας Σολωμού (άλλα δάκρυα από εκεί) για τα τέλη και τους αποχωρισμούς. Το βίντεο που ανέβασε ήταν άκρως συγκινητικό καθώς κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Η ίδια αποχαιρετά το σπίτι της στο Χαλάνδρι μαζί με όλες τις αναμνήσεις που είχε μέσα. Τι κι αν είχε από καιρό «φύγει» όπως λέει, τώρα έκανε το μεγάλο βήμα να αδειάσει τελείως το χώρο αυτό και να μαζί να κάνει μια αναδρομή σε όλες τις αναμνήσεις 13 χρόνων.

«Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς, αποχωρισμούς. Δεν τους κάνω δηλαδή, είμαι άνθρωπος του τσιρότου. Χρατς!!! Μια κι έξω!!! Μια ωραία ημέρα σηκώθηκα, μάζεψα κάποια βασικά πράγματα κι έφυγα μετά από 13 χρόνια απ’ το Χαλάνδρι – χωρίς πολλά πολλά, εύκολα! Επέστρεφα εννοείται πάντα, για επίσκεψη όμως, δεν ήταν πια το σπίτι μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν το χώνεψα ποτέ, μου έλειπε πάντα το κέντρο! Τα τελευταία 4 χρόνια πήρα και τα έπιπλα μου σιγά σιγά.
Ένας καναπές, κάτι φώτα, coffe table… τα ογκώδη. Τώρα που το αποχαιρετάμε οικογενειακώς πια, ήρθε η ώρα να φύγουν τα ψιλολόγια…Ξέρετε…Τα ξεχασμένα, τα πίσω πίσω στην ντουλάπα, κάτι μικρές λεπτομέρειες.

Πάντα αυτές οι λεπτομέρειες είναι που έρχονται και σου ρίχνουν ένα χαστούκι μπαμ! στα μούτρα και με φόρα ε;!;! Και τσουπ, ζωντανεύουν όλα και ξαφνικά θυμάσαι το κάθε τι, και το πότε, και το γιατί, και τις χρονιές και όλα.
Και ενώ είναι στη βάση τους ευχάριστες οι αναμνήσεις, ξαφνικά δάκρυα και αλλά δάκρυα…Γιατί αυτό τώρα;
Αδύνατο να καταφέρω να ξεσκαρτάρω, πακετάρω. Πάω έρχομαι, πάω έρχομαι και κοιτάω τις άδειες κούτες.
Καταλήγω ότι δεν τους ΑΝΤΕΧΩ τους αποχωρισμούς, είναι πάντα τόσο απόλυτοι! Σηματοδοτούν ένα τέλος! Σε ένα μικρό κουτάκι στη σφαίρα της φαντασίας μου αφήνω πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο του «θα τα ξαναπούμε»……Έτσι, χωρίς λόγο, κάπως, κάπου, κάποτε…Μέχρι τότε ας κρατήσουμε τις αναμνήσεις ή καλύτερα ας τις χορέψουμε» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Σολωμού.

 

Πηγή κεντρικής εικόνας: enimerotiko.gr