Μια νέα σελίδα στη ζωή του ηθοποιού κι επιχειρηματία Γιώργου Αγγελόπουλου και της συζύγου του, Δήμητρας Βαμβακούση, ανοίχθηκε χθες με τη γέννηση ενός υγιέστατου κοριτσιού, το οποίο γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό.  Το ζευγάρι, που περίμενε με ανυπομονησία την άφιξη του μωρού τους, βρίσκεται σε κατάσταση ανείπωτης χαράς μετά το θλιβερό γεγονός της απώλειας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, μία μόλις ημέρα μετά τον γάμο τους, σε μια τραγική συγκυρία.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να μοιραστεί με τη Δήμητρα τον κόσμο της πατρότητας και να εισάγει το παιδί τους στις αξίες της αγάπης και της φροντίδας, μιλώντας με τρυφερότητα και με ευθύνη απέναντι στη γέννησή του. Το ζευγάρι εκφράζει την πρόθεσή του να καθοδηγήσει το παιδί τους, δίνοντάς του τον απαραίτητο χώρο για να αναπτύξει την προσωπικότητά του:

«Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπάς, για να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά που είναι η κακοποίηση. Γιατί έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και για οτιδήποτε πρέπει να είσαι εκεί για να το καθοδηγείς και να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει σε μικρή ηλικία, απόμακρο. Να τον αισθάνεται οικείο.»

  

Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα, με τη Δήμητρα να εκφράζει αισιοδοξία για την άφιξη του παιδιού τους, αστειευόμενη πως «βγήκε γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί.Ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο». με την Ελένη Φουρέιρα να της απαντά: «Με όλα αυτά τα χορευτικά που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ‘ναι!»

Σε μια περίοδο που η μια δυσάρεστη είδηση διαδέχεται την επόμενη, η γέννηση ενός παιδιού φέρνει μια ανανέωση ελπίδας και χαράς, υπενθυμίζοντάς μας τη σημαντικότητα της οικογένειας και της αγάπης στις ζωές μας. Συγχαρητήρια στους νέους γονείς, να χαρούν την άφιξη του νέου μέλους!