Στο χθεσινό επεισόδιο του Dragons’ Den, η Super Κική κι η φίλη της, Άντρεα, κατάφεραν να ενθουσιάσουν και να συγκινήσουν τους επενδυτές με την παρουσίαση της εταιρείας τους και το έκαναν με μια ξεχωριστή προσέγγιση.

Συγκεκριμένα, η παρουσίαση τους περιέγραφε την ιστορία της γνωριμίας τους και τον τρόπο που διαμορφώθηκε η ιδέα που οδήγησε στη συνεργασία τους. Αυτή η γνωριμία συνέβη όταν κι οι δύο ήταν κρατούμενες και ξεκίνησαν ν’ ανταλλάζουν τις πρώτες τους ιδέες.

Οι δύο γυναίκες πρότειναν στους Dragons το ποσό των 40.000 ευρώ για το 10% της επιχείρησής τους, με στόχο την επέκτασή της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

 

Λίγο πριν προχωρήσει στη δική της προσφορά, η Μαρία Χατζηστεφανή συζήτησε με τη Super Κική σχετικά με τα έσοδά της από τα social media, ερωτώντας αν είναι επαρκή για να μην επιβαρύνουν την επιχείρηση, με την απάντηση της Super Κικής να είναι: «Αν πω τώρα αυτό το πράγμα, δεν ξέρω».

Στη συνέχεια, η Λιλή Περγαντά κι ο Τάσος Οικονόμου παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις για τη Μαρία Χατζηστεφανή. Αφού αποχώρησαν για λίγο απ’ το πλατό για να σκεφτούν, οι δύο διαγωνιζόμενες επέστρεψαν και κατάφεραν να συμφωνήσουν με τρεις επενδυτές: τη Μαρία Χατζηστεφανή, τη Λιλή Περγαντά και τον Τάσο Οικονόμου.