Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Μίλησε στο Κώστα Τσουρό σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για τη σειρά Μαέστρο που παίζει, για τη συντροφικότητα, για την υγεία του σωματική και ψυχική.

«Τρία χρόνια τώρα έχουμε περάσει μαγικές στιγμές. Περάσαμε κάτι βραδιές στους Παξούς… Η Μαρία Καβογιάννη είναι μηχανή παραγωγής χαράς. Μαζευόμασταν στα σπίτια και γελούσαμε μέχρι το πρωί. Η Χάρις Αλεξίου είναι ένας μαγικός άνθρωπος. Το πιο σπουδαίο ήταν ότι είχαμε ένα κοινό στόχο, να βγει μία ωραία δουλειά για τον κόσμο. Κανείς δεν έβαλε πάνω το εγώ του», δήλωσε αρχικά.

Παρόλο που στη σειρά φαίνεται να συζεί με τη γυναίκα του Δημάρχου ο ίδιος στην προσωπική του ζωή διαφέρει εκ διαμέτρου από τον γιατρό που υποδύεται. «Στη ζωή μου θέλω να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα και σαφή. Να ξέρω που αρχίζω και που τελειώνω. Είμαι μόνος μου. Είμαι η ίδια καλαμιά στον ίδιο κάμπο. Προτιμώ τη συντροφικότητα, η επιτυχία δε θα σε σκεπάσει τη νύχτα», συνέχισε. 

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδρασή του όταν έπρεπε στα πλαίσια της σειράς να αποχωριστεί το σκυλάκι του, την Μπλου. Μάλιστα ο Αντίνοος εξέφρασε όλα όσοι σκέφτονται οι άνθρωποι που ζουν με κάποιο κατοικίδιο. «Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Του λέω “καλέ μου άνθρωπε, στο σινεμά και στην τηλεόραση δε σκοτώνεις σκυλί, θα σε μισήσει ο κόσμος”. Τον Χαράλαμπο τον έφερε σαν φάντασμα στη σειρά, την Μπλου όμως δεν την έφερε», είπε χαριτολογώντας.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει ανοιχτά για τη πορεία του με τη ψυχική υγεία. Είναι πολύ αισιόδοξο που ένας άνθρωπος με αναγνώριση απομυθοποιεί το κομμάτι αυτό και λέει ανοιχτά για τις συνεδρίες του με τον ψυχίατρο. Είχε κάνει ένα tweet όπου έλεγε πόσο τον είχε δυσκολέψει και προβληματίσει ένα γεγονός που είχε συμβεί. Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφέρει «Μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα, γιατί – όπως μου δήλωσε – φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο. Υπάρχει μία πεποίθηση ότι όσοι πάνε σε ψυχίατρο χρίζουν εγκλεισμού. Το ερμήνευσαν ότι ήταν τόσο βαρύ και ότι έπρεπε να πάω σε ψυχίατρο, ενώ εγώ πηγαίνω εδώ και 6 χρόνια στον ψυχίατρο και συζητάω κάθε βδομάδα τα πράγματα που μου συμβαίνουν».

«Νόημα έχει ότι είμαι εδώ, υγιής και μπορώ να εργάζομαι και να υπάρχω. Υπήρξαν άνθρωποι που αμήχανα κράτησαν μία σιωπή, την οποία σέβομαι και κατανοώ απόλυτα», είπε όσον αφορά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Όσο για το φλερτ, δήλωσε στα μάτια του φαντάζει πως είναι ένας μηχανισμός άμυνας. «Είμαι κοινωνικός άνθρωπος και σκανταλιάρης. Όταν γνωρίζω ανθρώπους θέλω πολύ να παίξω μαζί τους. Το να σπάσω τον πάγο για μένα είναι νο1 προτεραιότητα. Το φλερτ, το χαζό, το αθώο, είναι ένας μηχανισμός που τον χρησιμοποιώ για να έρθω κοντά με τον άλλον».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στη φετινή διοργάνωση της Eurovision με την κυπριακή αποστολή και μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούσαν εκεί. «Δεν ήταν αυτό που περίμενα, ήταν περίεργο το κλίμα. Υπήρχε μία συγκεκριμένη συνθήκη στη φετινή Eurovision που στερούσε από τον κόσμο τον αυθορμητισμό του, το κέφι και τη χαρά του. Όταν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον χώρο δημιουργείται ένα κλίμα», ανέφερε.

Πηγή εικόνας: in.gr