Στο ίντερνετ κυκλοφορούν άπειρα βίντεο σε καθημερινή βάση. Πολλά από αυτά έχουν την τάση να γίνονται viral και να παρακολουθούνται αλλά και να σχολιάζονται από ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

@clanser

Part 1 | Προγνωστικά με επαθλο!

♬ original sound – Νικ πικ

 

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε χθες στο τικ τοκ μέσα από τον λογαριασμό «cleanser». Βλέπουμε λοιπόν έναν καθηγητή σε κάποιο ελληνικό πανεπιστήμιο να δίνει προγνωστικά για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων με ευρωπαϊκές ομάδες. Δε γνωρίζουμε για ποιο πανεπιστήμιο πρόκειται. Το βιντεάκι όμως έχει αρχίσει να γίνεται viral τις τελευταίες ώρες στο ίντερνετ κι οι αντιδράσεις του ιντερνετικού κοινού είναι ιδιαίτερα θετικές.

Ναι, δεν πηγαίνουν τα παιδιά στο πανεπιστήμιο για να συζητούν τις αποδόσεις του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ, να μιλάνε για στοιχήματα και για προγνωστικά ή να μιμούνται το σκηνικό γηπέδου, όπου ο καθένας φωνάζει και λέει το μακρύ και το κοντό του. Δίκιο θα έχουν όσοι εμφανιστούν να πούνε τα παραπάνω.

Αλλά, ο καθηγητής είχε απλώς την πρόθεση να ελαφρύνει λιγάκι το κλίμα. Έτσι, αναφωνεί τα επικείμενα match κι οι φοιτητές δίνουν τις προβλέψεις τους και φαίνεται να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα. Άλλωστε, κι οι καθηγητές πρέπει κι αυτοί να κάνουν ό,τι μπορούν για να έρθουν πιο κοντά με τους φοιτητές και τους μαθητές τους και να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη.

Άλλωστε, όλοι χρειαζόμαστε μια στιγμή χαλάρωσης μέσα στη μέρα, από τη δουλειά, από τα μαθήματα κι από την ένταση γενικότερα, οπότε αν αυτό μπορεί να γίνει μέσω της πλάκας και των κοινών ενδιαφερόντων με τους άλλους γύρω μας τότε γιατί όχι;

 

Πηγή εικόνας