Εκείνος, παρουσιαστής πρώτης γραμμής, που ξέρει να χειρίζεται τα media στο μικρό του δαχτυλάκι. Μεγάλο κεφάλαιο του ANT1, έχει πολλές φορές απασχολήσει με κάποιες άστοχες δηλώσεις του, ενώ είναι από εκείνους τους τύπους που καμιά φορά αγαπάς να μισείς, αλλά πάντα παρακολουθείς. Εκείνη, δημοσιογράφος που έχει κάνει τη γύρα της στην τηλεόραση, ενώ πρόσφατα βρισκόταν στο Survivor, μόνο για να γυρίσει πίσω και να ξεσπάσει σκάνδαλο σχετικά με την προσωπική της ζωή. Μεταξύ τους, δεν υπήρχε κάτι, πέρα από τη δουλειά που αυτόματα έβαζε τον έναν στο μικροσκόπιο του άλλου κατά καιρούς. Μέχρι πρόσφατα.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες που θέλουν τη Μαρία Αντωνά να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, ή τουλάχιστον κάτι να παίζει μεταξύ τους. Οι φήμες αυτές φούντωσαν ακόμα περισσότερο όταν κυκλοφόρησαν παπαρατσικές από κοινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, με τους δυο τους να απολαμβάνουν το φαγητό τους δίπλα στη θάλασσα. Μέχρι σήμερα, κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση. Είναι σαφής η στάση που κρατάει άλλωστε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, από τότε που χώρισε με τη Φαίη Σκορδά, ο οποίος αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, ενώ και η Μαρία Αντωνά, μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, είχε επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της θέματα. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, 6 Ιουνίου, όταν η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star συνάντησε τη Μαρία Αντωνά, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση σε όλα.

  

«Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… Φιλάκια» δήλωσε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ίδια απάντησε: «Όπως είδατε, κάνουμε παρέα και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι όμορφο».

Η δήλωση της Μαρίας Αντωνά δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω εικασίες, αλλά επιβεβαιώνει ότι περνάει καλά και είναι ευτυχισμένη. Ο χρόνος θα δείξει το μεταξύ θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, αλλά για την ώρα, οι δυο τους απολαμβάνουν τη συντροφιά ο ένας του άλλου και γιατί όχι, στην τελική. Κρατούν χαμηλό προφίλ και ίσως να είναι μια έξυπνη επιλογή αυτή, μιας και προέρχονται από μια σχέση και οι δύο που έλαβε τεράστια δημοσιότητα και είχε τον δικό της φόρο επάνω τους.