Αχιλλέας Μπέος και Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια Βόλου με αφορμή τη δίκη των Θωμά Κλημόπουλου και Αριστείδη Φραγκουδάκη, μετά από μήνυση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του κ. Μπέου για την πρόκληση επεισοδίων σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου το 2017. Ακολούθησε μία επεισοδιακή δίκη με τη συνήγορο υπεράσπισης των κατηγορουμένων, Ζωή Κωνσταντοπούλου να καταλήγει να κάνει μήνυση στη δικαστή αφού μεσολάβησε η διακομιδή του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων στο νοσοκομείο με υπέρταση.

 

Κωνσταντοπούλου

Πηγή εικόνας: lifo

 

«Διεκδίκησε τα δικαιώματά του και ηθελημένα του προκαλέσατε βλάβη. Στοχοποιήσατε κατηγορουμένους για πολλοστή φορά. Είστε το δικαστήριο του δημάρχου», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρόεδρο του Δικαστηρίου κατηγορώντας την πως προκάλεσε ένταση και οδήγησε τον Αριστείδη Φραγκιουδάκη στο νοσοκομείο. «Συμπεριφέρεστε ως δικαστής που λαμβάνει εντολές από τον Αχιλλέα Μπέο και περιφρονεί τους κατηγορουμένους» συνέχισε να λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μέχρι να ζητήσει 10 λεπτη διακοπή προκειμένου να υποβάλλει μήνυση στην πρόεδρο του Δικαστηρίου.

Την επόμενη μέρα ο Αχιλλέας Μπέος τραβάει ξανά τα βλέμματα της δημοσιότητας με τις δηλώσεις του και αυτή τη φορά με μία αναπάντεχη δήλωση. Ο πολιτικός που ουκ ολίγες φορές έχει κάνει αισθητή την παρουσία του με τις ακραίες, ομοφοβικές και γηπεδικές του δηλώσεις και αντιδράσεις, κατηγορεί δημόσια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για σ3ξουαλική παρενόχληση. Με μία ανάρτηση στο facebook κατηγορεί ευθέως την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και νομικό, Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι απευθύνθηκε στο πρόσωπο του με ανάρμοστο τρόπο. Συγκεκριμένα αυτό που πυροδότησε την αντίδρασή του ήταν η φράση «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αχιλλέα Μπέου του είπε η Κωνσταντοπούλου στη συνάντησή τους στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου.

 

 

 

«Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ.»

Έτσι σχολίασε σε πρώτη φάση ο Αχιλλέας Μπέος και εδώ δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι εννοεί λέγοντας ότι στερείτε, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Δηλαδή να μας εξηγήσει τι είναι αυτά τα άλλα; Μήπως άθελά του και ο κ. Μπέος έκανε και ένα από τα πιο κακοφορεμένα σ3ξιστικά σχόλια που αναφέρεται κυρίως σε δυναμικές γυναίκες ότι δηλαδή στερούνται σ3ξ και για αυτό δεν είναι τόσο «γλυκές» και «εύθυμες»;

Συνεχίζει την ανάρτησή του λέγοντας:

«Και ο άλλος ως σ3ξουαλική παρενόχληση, που δε θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…»

Πράγματι, αν όντως ειπώθηκε κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά ανάρμοστο, όμως σαν αυτοί δύο ρόλοι να μη συνάδουν με την εικόνα που μας έχουν μεταφέρει οι δύο πολιτικοί έως τώρα. Από τη μία, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μία «σιδηρά» κυρία, που φαίνεται να ακολουθεί και λόγω επαγγέλματος πιστά το νόμο και τις νομικές διαδικασίες  και απ’ ότι την άλλη ο Αχιλλέας Μπέος ένας πολιτικός με υπόβαθρο επιχειρηματία και ποδοσφαιρικού παράγοντα. Ένας άνθρωπος «λαϊκός» όπως θέλει ο ίδιος να λέγεται και «αφιλτράριστος» που μέχρι τώρα μας έχει συνηθίσει σε βρισιές μπροστά στις κάμερες και επιχειρήματα που παραπέμπουν σε γήπεδο. Όχι, αυτή η εικόνα τους δε μας οδηγεί στο να εξάγουμε συμπεράσματα και ούτε άλλωστε είμαστε σε αυτή τη θέση, αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο, είναι το βίντεο που κυκλοφορεί, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπαίνει στο προαύλιο χώρο του δικαστηρίου χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους εκτός από τον Αχιλλέα Μπέο. Άραγε αυτή τη συνάντηση εννοεί ο κ. Μπέος;

 

 

«Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…» με αυτή τη φράση κλείνει ο Αχιλλέας Μπέος την ανάρτησή του και εμείς απορούμε για το ποιος τελικά αποζητά την προβολή.

 

Πηγή κεντρικής εικόνας: ontime24