Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις αποκαλύψεις του, καθιστώντας τη ζωή του μια πραγματική κωμωδία των καιρών μας. Γιατί αν είναι κάτι περίεργο να συμβεί σε αυτόν τον κόσμο, σίγουρα αυτό θα συμβεί στη μικρή μας Ελλαδίτσα.

Την Πέμπτη, λοιπόν, μέσω ενός ασυνήθιστου τηλεφώνου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ίδιος έριξε φως στην καθημερινότητά του θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις συνθήκες στις οποίες ζει. Με ανοιχτή ακρόαση, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια σειρά από απίθανες εκμυστηρεύσεις, για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Γιατί, άντε, να μας κατηγορούν για τόξα και βέλη, φοροδιαφυγή κι αιμομιξία, αλλά όχι και σε λαγούμι! Ε αυτό πάει πολύ, δε νομίζετε;

Ανάμεσα στα αστεία και τα απίθανα λοιπόν τούτης της χώρας, ο Καλαϊτζιδάκης αποκάλυψε ότι η οικογένειά του ζούσε σε ένα τροχόσπιτο σε αντίθεση με όσα βγήκαν ως αρχική είδηση για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειάς του. Όχι, δεν πρόκειται για ταινία, αλλά για την αδιαπραγμάτευτη και συγχρόνως πέρα από κάθε φαντασία πραγματικότητα. Το τροχόσπιτο, όπως υποστήριξε κι ο ίδιος μάλιστα, ήταν ευάερο ευήλιο κι ευρύχωρο με φωτοβολταϊκά, για να τα λέμε κι όπως είναι: «Δε ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κατασκευή. Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία.»

  

Μεταξύ γέλιου και απορίας, ας πούμε στο σημείο αυτό πως καθόλου πρωτόγονη δεν ήταν η πρωτόγονη οικογένεια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον ΑΝΤ1, η σύζυγός του ήταν εν ενεργεία συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος κι όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες εργαζόταν σε καθεστώς τηλεργασίας από το 2021 στον δήμο Ερέτριας. Τώρα, τι wifi είχαν και με ποιον τρόπο τα κατάφερνε, είναι απορίας άξιο. Πάντως, χωρίς δουλίτσα δεν έμεινε, αφού η γυναίκα είχε σύμβαση και το 2018 και το 2019 με τον δήμο Ωρωπού.

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα», δήλωσε ο ίδιος μετά τις αποκαλύψεις, πριν βγει στο επόμενο παράθυρο. Εμείς μια απορία έχουμε και θα σταματήσουμε εδώ: Πώς στο καλό βρήκε το τηλέφωνο της Καινούργιου θα μας πει κανείς ή να σωπάσουμε για πάντα;