Ο Θάνος Κιούσης ή αλλιώς ο αγαπημένος μας Τόνι Σφήνος, αυτή κωμική περσόνα που είναι ένα κινούμενο πειραχτήρι φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπει το χιούμορ του, ακόμα και στην καθημερινή του ζωή με την οικογένειά του. Ωστόσο, μια πρόσφατη προσπάθειά του να κάνει μια χιουμοριστική έκπληξη στη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού, δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία (τουλάχιστον η ίδια δεν το χάρηκε όσο εμείς που λιώσαμε από τα γέλια).

Ο κωμικός αποφάσισε να υποδεχτεί την Ιωάννα και τον γιο τους στο αεροδρόμιο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Καθώς εκείνοι επέστρεφαν από ένα ταξίδι, ο Θάνος Κιούσης κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε: «Καλώς μας ήρθες μαμά, μετά από 4 χρόνια φυλακή!».

@mrthanoskiousis Αφιξη-παραλαβή #pickup #airport #jail #mum #airoportprank #prank #elvenizelos #duck #husband #wife #trick ♬ original sound – MrThanosKiousis

Όταν η Ιωάννα Γραμματικού είδε το μήνυμα του συζύγου της, αντέδρασε με αμηχανία. Κοιτώντας τον με ένα βλέμμα γεμάτο νόημα, προχώρησε προς την έξοδο αγνοώντας τον, ενώ ο Θάνος την ακολουθούσε γελώντας και φωνάζοντας το όνομά της. Το βιντεάκι που έχει γίνει ανάρπαστο στο TikTok τράβηξε κάποιος φίλος του Κιούση μιας και στη φάρσα του είχε πολλούς συνεργούς. Να πούμε πως ο Θάνος Κιούσης ανάρτησε το β’βίντεο στη γνωστή πλατφόρμα και πολύ γρήγορα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές μέσα σε μία μέρα.

Εντάξει μπορεί η σύζυγός του να τράπηκε σε φυγή, αλλά σίγουρα τον αγάπησε ακόμη περισσότερο! Έτσι κρατάνε οι σχέσεις παιδιά, θέλει και λίγο χιούμορ ε και αν δεν κάνεις το ταίρι σου να ντραπεί και λίγο τότε τι ήρθαμε να κάνουμε σε αυτή τη ζωή (να σπάσουμε και λίγη πλάκα θα πούμε εμείς).

Πηγή εικόνας: Gossip-TV