Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία είναι μία όψη που θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα, δημιουργικές θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις, στην άκρη θα μείνει η αδιαλλαξία. Λύσεις θα βρουν σε ζητήματα που δυσκολεύουν τις σχέσεις και προκαλούν αντιπαραθέσεις.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα βοηθήσει τα ζευγάρια να ανανεωθούν, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες ίσως και κάπως ασυνήθιστες, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων.

Στις 11 Ιουλίου η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Αυγούστου, ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες. Στις επαφές θα υπάρξει έλξη, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη καινούργιων σχέσεων.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει τυχερά ανοίγματα, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, ορθολογισμός, εσωτερική πειθαρχία, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει έμπνευση, αισιοδοξία, ζωτικότητα, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης.

Στις 12 Ιουλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που ενδεχομένως να φέρει ένα είδος εσωτερικής σύγκρουσης, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να προβούν σε τολμηρές ενέργειες και διεκδικήσεις. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην απαιτητικότητα, στην κτητικότητα, και στην ανάγκη για απόλυτο έλεγχο, ελλοχεύει κίνδυνος για σκηνές ζηλοτυπίας και αδύναμες αντιδράσεις. Τα ζευγάρια για να μπορέσουν να συνεννοηθούν και να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα θα χρειαστεί συγκατάβαση και συμβιβασμός.

Στις 13 Ιουλίου του εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή φέρνει ανοίγματα για ουσιαστικές επαφές που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τις σχέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, υποσχέσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να αλλάξουν οι αρνητικές καταστάσεις.
Κριός

Κριέ μου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την υπομονή, αφού τα προβλήματα θα είναι αρκετά και θα έχουν όλα να κάνουν με την οικογένεια και τα οικονομικά σου. Οι απαιτήσεις απ’ την οικογένεια είναι πολλές, αφού οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στο φορτώνουν -διότι προφανώς δεν έχεις αρκετά δικά σου. Όσο για τα χρήματα∙ βγάζεις, αλλά δε μένουν στο πορτοφόλι, μιας και τα έξοδα αυξάνονται. Λογικό είναι να χάνεις την υπομονή σου σιγά-σιγά, αλλά για πάρε μέτρα πριν κάνεις το «μπαμ», γιατί θα είναι μεγάλο και δε θα λυπηθείς κανέναν.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα αλλάξεις τροπάρι κι αντί να σκέφτεσαι πριν πράξεις, θα πράττεις και μετά θα σκέφτεσαι. Τις περισσότερες φορές θα σου βγει σε καλό, δε θα σου πω ψέματα, αλλά επειδή εσύ πάντα με την πληθωρικότητα που σε διακατέχει το παρακάνεις, καλό θα ήταν να μη λειτουργείς έτσι παρορμητικά συνέχεια. Κάποια στιγμή θα την πατήσεις και θα γκρεμιστεί ο κόσμος σου. Κοίτα να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι. Ναι μεν αγαπάμε το ένστικτό μας, αλλά μην το αφήνεις να σε καθοδηγεί συνέχεια. Λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε κανέναν!

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο εφιάλτης της βδομάδας είναι οικονομικού χαρακτήρα και θα σε φέρει στ’ άκρα. Λες κι οι τσέπες σου έχουν τρύπες, θα βλέπεις τους κόπους σου να φεύγουν και μάλιστα δε θα καταλάβεις πού πήγαν τόσα χρήματα… Πολλά τα έξοδα, λίγα τα έσοδα, κι εσύ πονοκεφαλιάζεις από τώρα, αφού μελλοντικά δε βλέπεις φως στο τούνελ. Εντάξει, ηρέμησε, μία περίεργη περίοδος είναι που όλα σου φαίνονται δύσκολα, δε θα κρατήσει για πάντα. Μείνε μακριά από υπερβολές, συναισθηματικές και μη, και θα δεις πως δεν είναι τόσο τραγικά όλα.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, διανύεις ίσως την ωραιότερη περίοδο της ζωής σου τα τελευταία χρόνια. Ναι μεν η κούραση είναι εμφανής, αφού κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου να καθιερωθείς επαγγελματικά, αλλά απ’ την άλλη βλέπεις πως οι κόποι σου ανταμείβονται και δεν πάνε χαμένοι. Κι αυτό σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη, κάνοντας τους γύρω σου να σε προσέξουν λιγάκι περισσότερο και να αντιληφθούν τις δυνατότητές σου. Αν μη τι άλλο, κανείς δε μένει ασυγκίνητος και στη γοητεία που αποπνέεις αυτόν τον καιρό. Ο κόσμος σου ανήκει και το δείχνεις χωρίς ντροπή -και καλά κάνεις!

 

Λέων

Λιοντάρι μου, δε θα έχεις μία συναρπαστική εβδομάδα. Δε θα έχεις ούτε μία χάλια βδομάδα. Θα έχεις μία βδομάδα που τα πάντα θα κυλήσουν ήρεμα, τόσο που δε θα το πιστεύεις κι ο ίδιος. Μεταξύ μας τώρα, μάλλον το χρειάζεσαι, αφού τον τελευταίο καιρό με τη νευρικότητα που σε διακατείχε, δεν πέρασες και τέλεια, οπότε λίγη χαλαρότητα θα σου κάνει καλό. Θα επιδιώξεις να βγεις, να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις απ’ την καθημερινότητα, αλλά καλό θα ήταν να αφήνεις πίσω στο σπίτι εκείνον τον εαυτό σου που επικρίνει τα πάντα, γιατί μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, δύο μέτωπα θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα έντονα. Το ένα έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Θα σου γίνουν προτάσεις για κάτι νέο που θα είναι αρκετά μακριά απ’ τα δεδομένα που έχεις συνηθίσει. Ίσως θα πρέπει να μη δειλιάσεις και να αφήσεις τους ορίζοντές σου ανοιχτούς, γιατί έτσι θα μάθεις κάτι νέο και θα ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Μη φοβηθείς την αλλαγή. Το δεύτερο μέτωπο αφορά τις σχέσεις σου, αφού θα σου δοθεί η εντύπωση πως, εν τέλει, μερικά από τα άτομα που έχεις βάλει στην καρδιά σου, δεν είναι τόσο αληθινά όσο θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει μάλλον να κάνεις μια σύσκεψη με τον εαυτό σου για να βρείτε τι ακριβώς θες απ’ τη ζωή σου. Διότι όλα μέσα σου είναι τόσο μπερδεμένα που έχεις χάσει κι ο ίδιος την μπάλα. Γι’ αυτό, λοιπόν, καλά θα κάνεις να βρεις λίγο χρόνο να ξεκαθαρίσεις τα μελλοντικά σου σχέδια, αλλά και τις σχέσεις της ζωής σου, γιατί με την αναποφασιστικότητα που σε διακατέχει, σίγουρα, αν δεν προγραμματίσεις τη ζωή και τα όνειρά σου, θα τα κάνεις ακόμα πιο χάλια και μετά θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Και σταμάτα να ξοδεύεις αλόγιστα. Δεν είσαι ο Ωνάσης.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, θα έχεις μία εβδομάδα που θα σε βγάλει νοκ άουτ, αφού θα είναι φορτωμένος με υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα υπάρξουν και κάποια λόγια, ή πράξεις, που θα σε στεναχωρήσουν, αλλά καλό θα ήταν θα μην τα αφήσεις να καθορίσουν την καθημερινότητά σου. Βάλε στόχους και πρόγραμμα για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις και φρόντισε στο τέλος κάθε μέρας να βρίσκεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Επιβάλλεται να μαζεύεις δυνάμεις, αφού οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Και σκέψου θετικά, σκέψου πόσα θα αποδείξεις αυτήν την εβδομάδα  σ’ εκείνους που σε αμφισβητούν.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, επιτέλους τέλος οι γκρίνιες, αφού βλέπεις αυτήν την εβδομάδα ν’ αλλάζει προς το καλύτερο η ζωή σου. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και κυρίως θα πρέπει να εξετάζεις σοβαρά καθεμία για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς εκείνες που θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και θα σου δώσουν ώθηση στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Μην αντιδράσεις παρορμητικά κι ανώριμα, γιατί θα το μετανιώσεις. Εν ανάγκη, ζήτα τη συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεσαι πραγματικά. Κι ελπίζω να μείνει για καιρό το χαμόγελο στα χείλη σου.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα επικρατήσει η έντονη εσωτερικότητα στην καθημερινότητά σου. Εδώ και καιρό έχεις χάσει την επαφή με τον εαυτό σου, αφού επικεντρώνεσαι κυρίως στους άλλους και στα δικά τους προβλήματα και τώρα ζορίζεσαι λιγάκι. Δεν ξέρεις τι θέλεις. Δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις σε καταστάσεις που σε βγάζουν εκτός πορείας κι αυτό φυσικά είναι πολύ μακριά απ’ τη δική σου πραγματικότητα. Ξεκίνα με το να επικεντρωθείς στις δικές σου επιδιώξεις και με το να κρατήσεις αποστάσεις από υποθέσεις τρίτων και συνέχισε με το να δίνεις βάση στα δικά σου «θέλω». Είναι καιρός για νέους στόχους!

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η βδομάδα σου θα είναι πολύ καλή, αφού θα λάμψεις! Δε θα υπάρξει άνθρωπος που να μη δει την πραγματική σου αξία. Στα επαγγελματικά σου θα δώσεις λύσεις που θα σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις ενώ στα προσωπικά σου θα νιώσεις την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει στα ύψη, αφού θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικός είσαι για κάποιους ανθρώπους που εκτιμάς κι αγαπάς. Γενικά η βδομάδα θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις όνειρα κι ανθρώπους, κι επιτέλους, να δεις τη ζωή σου να παίρνει μία στροφή προς το καλύτερο.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να μείνεις λιγάκι μόνος για να μπορέσεις να σκεφτείς την ως τώρα πορεία σου. Ίσως να νιώσεις πως πρέπει να βρεις τρόπο να κάνεις διορθωτικές κινήσεις στη ζωή σου. Έχεις πληγώσει κάποια άτομα απ’ τα οποία έχεις απομακρυνθεί και θες να τα πλησιάσεις και πάλι, έχεις πει λόγια που έχεις μετανιώσει, και γενικά θες να αρχίσεις απ’ την αρχή. Γι’ αυτό απομονώνεσαι για να μπορέσεις να κάνεις reboot και να αρχίσεις πάλι. Πρόσεξε μόνο μην απ’ την πολλή απομόνωση μετά δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τον περίγυρό σου!

 

Πηγή: e-zwdia

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη