Ένα ζευγάρι που κάθε τους κίνηση ήταν πάντα πρωτοσέλιδο. Δυο άνθρωποι που ο κόσμος για καιρό δεν ήθελε μαζί, ξεκινώντας έναν πόλεμο ανάμεσα στην Ηailey και τη Selena, την πρώην του Justin. Ένα ζευγάρι που πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, με τον ίδιο τον Justin να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αλλά και κοινωνικό άγχος, με τα μάτια του πλανήτη και πάλι στραμμένα σε κάθε τους βήμα. Κι όμως, πέρα και πάνω από κάθε δυσκολία εκείνοι έβγαιναν πάντα δυνατότεροι. Και τώρα, η Hailey και ο Justin Bieber θα γίνουν γονείς!

 

Hailey Bieber and justin Bieber Pregnant announcement

Ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Hailey Bieber και του Justin Bieber. RORY KRAMER

 

Η 27χρονη ιδρύτρια και μοντέλο της Rhode και ο μουσικός σύζυγός της, 30 ετών, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ μοιράστηκαν τα συναρπαστικά νέα στο Instagram. Ένας εκπρόσωπος της ομάδας της Hailey, μάλιστα, επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι το μοντέλο είναι λίγο περισσότερο από έξι μηνών έγκυος, που σημαίνει ότι πιθανότατα να γνωρίζουν και το φύλο του παιδιού.

 

Hailey Bieber and justin Bieber Pregnant announcement

Ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Hailey Bieber και του Justin Bieber. RORY KRAMER

 

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την ανανέωση του όρκου τους, η Hailey φοράει ένα μακρύ, δαντελένιο λευκό φόρεμα κι ένα πέπλο, αναδεικνύοντας την κοιλίτσα της. Συμπεριέλαβε επίσης μερικές φωτογραφίες, όρθια με τον Justin σε ένα χωράφι. Τοποθετώντας τα χέρια του γύρω από την κοιλιά της, ο Justin στέκεται πίσω της, δείχνοντας τις ίδιες βέρες τους. Το μοντέλο κράτησε τη λεζάντα της απλή, ταγκάροντας μόνο τον σύζυγό της. Κι από κάτω, όπως ήταν φυσικό, έγινε χαμός.

 

Hailey Bieber and justin Bieber Pregnant announcement

Ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Hailey Bieber και του Justin Bieber. RORY KRAMER

 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Νέα Υόρκη, μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα του. Αργότερα, το γιόρτασαν με μια μεγαλύτερη τελετή μπροστά σε συγγενείς και φίλους, ανταλλάσσοντας όρκους και βέρες Tiffany καθώς έδυε ο ήλιος στο Bluffton της Νότιας Καρολίνας.

 

 

Τον Οκτώβριο, η Hailey εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του GQ Hype κι απάντησε στις φήμες που την ήθελαν έγκυο, σχολιάζοντας αν την επηρέασαν ή όχι. «Όλοι έλεγαν: “Ω, Θεέ μου, είναι έγκυος”, κι αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν», δήλωσε στο πρακτορείο. «Υπάρχει κάτι που είναι αποκαρδιωτικό σε αυτά τα σχόλια. Δηλαδή, δεν μπορώ να είμαι φουσκωμένη μια φορά και να μην είμαι έγκυος; Όταν έρθει μια μέρα που θα είναι αλήθεια, εσείς, εσείς στο διαδίκτυο, θα είστε οι τελευταίοι που θα το μάθετε», πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

Παρ’ όλο που έχει συζητήσει στο παρελθόν για το πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το μοντέλο είπε τότε ότι αισθάνεται ότι είναι «μάλλον εντελώς αναπόφευκτο». «Αυτό ήταν πριν παντρευτώ. Δεν ήξερα με ποιον θα παντρευόμουν τότε.»

Παρά τους δισταγμούς της, το μοντέλο δήλωσε ότι η μητρότητα είναι κάτι που την κάνει να ανυπομονεί κι όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Κι όντως ήρθε, με τους δυο τους να έχουν βρει ο ένας στον άλλον το κομμάτι που λείπει. Εκείνος, ένας σταρ της ποπ που βούτηξε στα βαθιά από παιδί και πάλευε μια ζωή με την τελειότητα, τη φήμη και τη μοναχικότητα. Η ίδια, ένα μοντέλο και μια γυναίκα που για χρόνια καλούνταν να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας, παλεύοντας με φαντάσματα του παρελθόντος και δεχόμενη χιλιάδες αρνητικά σχόλια επειδή απλώς ερωτεύτηκε. Μαζί, ένα από τα πιο δυνατά power couple του πλανήτη, που είναι έτοιμο να ζήσει αυτό το νέο και συναρπαστικό είδος ευτυχίας που λέγεται γονεϊκότητα.