Μια σοκαριστή υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης ανέδειξαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου του πατέρα της. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν δικογραφία εναντίον 54χρονου ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκων όταν, βρέθηκε πως, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 54χρονος συνόδευε τη 10χρονη κόρη του σε χώρους παροχής υπηρεσιών ερwτικού μασάζ κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2023 – Ιανουαρίου 2024.

Μάλιστα, οι πληροφορίες δείχνουν πως είχε συνδέσει το e-mail του με το κινητό της ανήλικης, αποθηκεύοντας σε αυτό βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου, τα οποία ήταν ορατά στην ανήλικη. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτια του 54χρονου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν το σχετικό ψηφιακό υλικό, το οποίο έπειτα απεστάλη στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

  

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές. Λίγες μόλις μέρες μετά την απόφαση για την υπόθεση της 12χρονης και την ενοχή Μίχου αλλά και τη βίαιη υπόθεση (διαφορετική φύσης ασφαλώς) Πισπιρίγκου, γινόμαστε για άλλη μια φορά μάρτυρες της θλιβερής αλήθειας πως καμιά φορά, ο άνθρωπος που σε θέτει σε κίνδυνο μπορεί να είναι εξαιρετικά κοντά, σου, ακόμα και μέλος της οικογένειάς σου, όπως σε αυτή την περίπτωση. Η ασφάλεια των παιδιών δεν είναι ζήτημα μικρής σημασίας και χρειάζεται τη μέγιστη προσοχή μας για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, απέναντι σε κάθε θύτη.