Ένα συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφορεί από χθες σε youtube και τικ-τοκ που δείχνει σκηνές που θα μπορούσαν να ανατριχιάσουν και τον πιο ατάραχο άνθρωπο. Ο λόγος, για ένα τροχαίο το οποίο συνέβη στην Πλατεία Βικτωρίας χθες το πρωί με πρωταγωνιστές ένα μικρό παιδάκι και μια γυναίκα η οποία ήταν και η οδηγός του οχήματος.

Στα πραγματικά σοκαριστικά πλάνα που έχουν ανέβει δείχνουν πλήθος κόσμου να έχει μαζευτεί στιγμές μετά το τροχαίο περιμετρικά του οχήματος, ενώ δε διακρίνεται ακριβώς τι έχει συμβεί. Ξαφνικά, ακούγεται η φωνή της γυναίκας να ουρλιάζει, χωρίς να διακρίνεται ακριβώς τι έχει συμβεί, ενώ έχει βγει από το αυτοκίνητό της και σέρνεται στο πάτωμα, εμφανώς σοκαρισμένη. Στη συνέχεια, παίρνει το παιδί που μόλις χτύπησε στην αγκαλιά της και το παραδίδει σε έναν άντρα που φέρεται να είναι ο πατέρας του, ο οποίος το μετακινεί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της γυναίκας, η οποία κάνει στην άκρη και τους το παραχωρεί.

 

@achaios1♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτριος Παναγιώτου

 

Στη συνέχεια, ο άντρας μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ πληροφορίες του χρήστη που έκανε την ανάρτηση, αναφέρουν ότι μαζί με τη μητέρα του, σπεύδουν να το πάνε στο νοσοκομείο. Το πλήθος που έχει μαζευτεί εκατέρωθεν κάνει στην άκρη για να δώσει χώρο στο όχημα, το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα άμεσα, κορνάροντας και φεύγοντας από το σημείο. Η γυναίκα, με τη βοήθεια των περαστικών μεταφέρεται λίγο πιο πέρα και της προσφέρεται μια καρέκλα, στην οποία φαίνεται πως δεν μπορεί καν να καθίσει, μην έχοντας δύναμη από το σοκ που υπέστη. Ακούγονται φωνές γύρω της να της λένε «ηρέμησε» προσφέροντάς της νερό, με την ίδια να συνεχίζει να ουρλιάζει χωρίς σταματημό.

 

 

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τύχη του παιδιού κι αν αυτό βρίσκεται εν ζωή, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι ήταν λάθος το γεγονός ότι μετακινήθηκε από τη θέση του ατυχήματος το παιδί και πως αυτό μπορεί να χειροτέρευσε την κατάστασή του. Άλλοι πάλι κριτικάρουν τη στάση των γονιών, οι οποίοι άφησαν το παιδί να βγει στον δρόμο κι άρα να κινδυνεύσει, ενώ προς απάντηση σπεύδουν άλλοι να δηλώσουν ότι όσο κι αν προσέχεις τα μικρά παιδιά, μπορούν να ξεφύγουν από τα χέρια σου σε δευτερόλεπτα.

Τα πλάνα που κυκλοφορούν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από περαστικούς και κατοίκους της περιοχής, ενώ αναμένεται να γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις από τις αρχές για το περιστατικό.