Όσοι παρακολούθησαν χθες τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ παρατήρησαν το εξής περίεργο που συνέβη με το που ξεκίνησε ο αγώνας: Στα πρώτα λεπτά του ματς κάποιοι οπαδοί κατάφεραν και πέρασαν – τη μάλλον όχι και τόσο οργανωμένη – προστασία του γηπέδου για να βγάλουν σέλφι με τους αγαπημένους τους παίκτες (χαμό έκανε ο Βινίσιους που ήταν ένας από τους μεγάλους σκόρερ).

Η κάμερα της UEFA είχε ξεκάθαρες οδηγίες να μη δείξει καθόλου το συμβάν και έτσι εμείς δεν είδαμε ποιοι ήταν αυτοί οι τύποι που μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα. Σύμφωνα με το gazetta λοιπόν, δεν ήταν καθόλου τυχαίοι φαν οι συγκεκριμένοι. Αντίθετα, ήταν φαν του Ρώσου Youtuber Mellstroy, ο οποίος συνηθίζει να δίνει τρελά ποσά σε φαν που κάνουν τέτοιες ακραίες κινήσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Μάλιστα ο συγκεκριμένος Youtuber δεν έχει καθόλου καλή φήμη και έχει φάει ban από το YouTube λόγω ακραίας πράξης βiας σε κοπέλα κατά τη διάρκεια ενός stream του.

Οι τύποι αυτοί φορούσαν μπλούζα που έγραφε «Mellstroy» επάνω και κάνανε κανονικό ντου, σε σημείο που –  όπως περιέγραψαν και οι Έλληνες sportcasters – τους κυνηγούσαν οι παίχτες.

Αυτό θα πει επιθετικό μάρκετινγκ.