Χθες, ημέρα Πέμπτη, οι επιβάτες μιας πτήσης από τη Θεσσαλονίκη προς το Ηράκλειο έζησαν μια μοναδική κι αξέχαστη εμπειρία όταν έγιναν μάρτυρες μιας συγκινητικής πρότασης γάμου στον αέρα- κυριολεκτικά. Ο επιβάτης Δημήτρης επέλεξε τους αιθέρες για να κάνει την πιο σημαντική ερώτηση της ζωής του, στην αγαπημένη του Κλειώ, με τη σκηνή να γίνεται viral στα σόσιαλ μίντια, αφού πολλοί επιβάτες έσπευσαν να καταγράψουν το γεγονός και να αποτυπώσουν τη στιγμή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Δημήτρης ανέλαβε τον ρόλο του πιλότου για λίγο, παίρνοντας το μικρόφωνο που χρησιμοποιεί το πλήρωμα του αεροσκάφους για να κάνει την ανακοίνωσή του. Με τον ενθουσιασμό να φαίνεται στη φωνή του και λιγάκι εύλογο τρακ, απευθύνθηκε στην Κλειώ που βρισκόταν λίγα καθίσματα πιο πίσω και την κάλεσε να έρθει κοντά του. Μόλις εκείνη τον πλησίασε, εκείνος της εξήγησε ότι έγραψε μια μαντινάδα για να εκφράσει τα συναισθήματά του γι’ αυτή:

«Μαζί σου αποφάσισα το μέλλον μου να ζήσω, γι’ αυτό και να με παντρευτείς, Κλειώ, θα σου ζητήσω» είπε ο Δημήτρης, με την Κλειώ να ανταποκρίνεται με ένα χαμόγελο και το πολυπόθητο «ναι» σφραγίζοντας την πρόταση με ένα τρυφερό φιλί.

Η σκηνή αμέσως ακολούθησε από ένα καταιγισμό χειροκροτημάτων και θερμών ευχών από τους συνεπιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης που φάνηκαν να διασκεδάζουν με το γεγονός πως υπήρξαν κι οι ίδιοι κομμάτι της σημαντικής αυτής στιγμής για τους δυο τους. Το αεροσκάφος γέμισε με χαρά κι ενθουσιασμό, με τις αεροσυνοδούς να στέκονται γύρω από το ζευγάρι, δίνοντας χώρο για να εκφραστούν.

Το ρομαντικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, αφήνοντας τη μαγεία της αγάπης να διασχίσει τα όρια του έδαφους φτάνοντας στους ουρανούς, εκεί που όντως ανήκει, εδώ που τα λέμε. Πολλά ενδιαφέροντα συμβαίνουν τώρα τελευταία σε αεροπλάνα, με πιλοτους να κάνουν stand up comedy, επιβάτες να πιάνονται στις τουαλέτες να χαμουρεύονται κι άλλα, λιγότερο ή περισσότερο χαρούμενα, που φέρνουν τις πτήσεις και τα αεροσκάφη στην πρώτη γραμμή των πρωτύτυπων ειδήσεων. Ωστόσο, εδώ βλέπουμε και τη ρομαντική πλευρά μιας πτήσης, που σίγουρα μπορεί να δώσει κάποια ιδέα σε σένα που ψάχνεσαι πώς να κάνεις τη μεγάλη ερώτηση και θέλεις κάτι ενδιαφέρον και public (και πιθανότατα και viral, εδώ που τα λέμε).

Το ζευγάρι που ζει στην Κρήτη, ετοιμάζεται πλέον για την πιο ξεχωριστή μέρα της κοινής τους ζωής.

Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι. Άντε βρε, και στα δικά σας!