Είναι η εποχή να οργανώσουμε ένα καλοκαιρινό ταξίδι; Βεβαίως και είναι. Έχουμε λεφτά στην άκρη όμως; Μπορεί και να έχουμε, όμως η προσφορά είναι πάντα πιο γλυκιά. Έτσι και η Ryanair φέρνει την ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας σε ταξίδια χαμηλού κόστους, γιατί τι πιο ωραίο να σκέφτεσαι σε μια αργία τι θα κάνεις την επόμενη; Με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 15€, μπορείς να εξερευνήσεις διάφορους προορισμούς της Ευρώπης και να το ζήσεις με την παρέα σου, το γκομενάκι σου, το συναδελφάκι από τη δουλειά και γιατί όχι και τη μαμά σου που γιορτάζει κιόλας την Κυριακή (εμείς ιδέες ρίχνουμε).

Στον low fare calendar της Ryanair, μπορείς να βρεις δυνατές προσφορές για τον μήνα Ιούνιο από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Τις οποίες σαν γνήσια λαγωνικά εντοπίσαμε και σου φέρνουμε στο πιάτο, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις! Αναλυτικά, οι τιμές ξεκινούν από 15€ από Θεσσαλονίκη, 15€ από Αθήνα, 15€ από Χανιά, 15€ από Ηράκλειο και 16€ από Πάφο για μία διαδρομή.

Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι αυτές οι τιμές δεν αποτελούν επίσημη προσφορά της εταιρίας, αλλά ναύλους που εντοπίζονται μέσω του low fare calendar. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και ισχύουν τη στιγμή της δημοσίευσης αυτού του άρθρου (7 Μαΐου). Επίσης, να θυμάσαι ότι οι ναύλοι αυτοί ισχύουν για συγκεκριμένες πτήσεις κι όχι για όλες τις πτήσεις αυτών των προορισμών.

Αν είσαι  λάτρης των ταξιδιών και θέλεις να απολαύσεις το καλοκαίρι σε νέους προορισμούς, αυτές οι προσφορές είναι για εσένα (παμ).

 

Από Θεσσαλονίκη: 

 

Από Αθήνα:

 

Από Ηράκλειο:

 

Από Χανιά: 

 

Από Πάφο: