Η Σάρον Στόουν, μετά από καιρό, κατονόμασε τον εμβληματικό παραγωγό του Χόλιγουντ που την πίεσε να κάνει σ3ξ με έναν συμπρωταγωνιστή της για να πάρει μια καλύτερη ερμηνεία από τον ηθοποιό, όπως δημοσιεύθηκε μέσω Page Six. Η καραδιάσημη και υπερταλαντούχα ηθοποιός του «Βασικού Ενστίκτου» ισχυρίστηκε ότι ο παραγωγός Ρόμπερτ Έβανς, ο οποίος πέθανε το 2019, προσπάθησε να την πιέσει να κάνει σ3ξ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, ενώ γύριζαν το θρίλερ “Sliver” του 1993.

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Spotify’s Louis Theroux Podcast, η ηθοποιός μοιράστηκε ότι ο παραγωγός του «Νονού» την κάλεσε στο γραφείο του στη μέση των γυρισμάτων και της είπε ότι η ερωτική επαφή με τον Billy Baldwin θα έσωζε την ταινία. Μιλάμε για έναν παραγωγό αδιανόητων επιτυχιών όπως το “Chinatown” και το “The Cotton Club”, ενώ είχε αναλάβει την παραγωγή των “The Godfather”, “Italian Job”, “The Man Called Courage” και “The Great Gatsby”.

 

 

Η ίδια ανέφερε: «Με κάλεσε στο γραφείο του. Πήγαινε πέρα δώθε, φορώντας γυαλιά ηλίου, και μου εξηγούσε ότι είχε κοιμηθεί με την Ava Gardner κι ότι έπρεπε να κοιμηθώ με τον Billy (William) Baldwin. Είπε ότι αν κοιμηθώ μαζί του, θα μου κάνει καλό και θα κάνει και σε εκείνον. Ότι το χρειαζόμασταν για να είναι καλύτερος ο ίδιος στην ταινία. Είπε ότι θα σώσω την ταινία αν κάνω σ3ξ μαζί του» περιέγραψε η ηθοποιός. Ας θυμηθούμε, η ταινία “Sliver” (“Sliver”) απέφερε 280 εκατομμύρια δολάρια.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Baldwin αντέδρασε στις κατηγορίες της σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο X κι απείλησε ότι ‘«θα γράψει ένα βιβλίο στο οποίο θα αναλύσει τις πολλές, πολλές ενοχλητικές, πονηρές κι αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Sharon’»

 

 

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Sharon Stone συνεχίζει να μιλάει για μένα τόσα χρόνια μετά. Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια επειδή απέφυγα τις προτάσεις της; Έχω τόση λάσπη για εκείνη που θα την έκανε να γυρίσει το κεφάλι της, αλλά έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό», έγραψε στο Χ. Επίσης, μοιράστηκε μια φωτογραφία του ίδιου και της Στόουν κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής τους σκηνής στην ταινία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε από παράγωγους να ζητάνε σ3ξουαλικές χάρες από πρωταγωνίστριες. Αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι εκείνες πλέον μιλούν και καταγγέλλουν τους θύτες, χωρίς να φοβούνται από τις κούφιες απειλές ή την εξουσία τους. Και γι’αυτό αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο γιατί θέτουν το παράδειγμα για έναν κόσμο όπου κανείς δε θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει από μια γυναίκα να ανοίξει τα πόδια της, εκτός κι αν θέλει η ίδια να το κάνει.

Πηγή φωτογραφίας: VanityFair