Είναι φίνο φανταράκι κι έχει ένα κρυφό μεράκι, να κάνει καλύτερη την Ελλάδα, όπως είπε ο ίδιος χθες απαντώντας στον κο Πρετεντέρη σχετικά με τη δήλωσή του πως «έτσι γίνονται τα πράγματα εδώ». Ο λόγος για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία, ο οποίος 2 εικοσιτετράωρα πριν παρουσιαστεί στη Θήβα, έκανε το πατροπαράδοτο, κλασικό στρατιωτικό κούρεμα, υπό συνοδεία μουσικής και μια αστειευτική διάθεση.

Υπό τους ρυθμούς του γνωστού τραγουδιού «Φίνο Φανταράκι» του Γιώργου Ζαμπέτα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αποφάσισε να ετοιμαστεί για τη στρατιωτική του θητεία με στυλ και χιούμορ. Αναμένεται να παρουσιαστεί για τη θητεία του στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού την Παρασκευή 15 Μαρτίου, όπου θα περάσει 20 ημέρες στον στρατό.

 

 

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζεται στο κομμωτήριο, ενώ όταν τον ρωτούν «πώς θα τα κόψεις;» του δίνεται η τέλεια πάσα, έτσι ώστε η απάντηση να είναι «ΣΥΡΙΖΑ», δείχνοντας έτσι την πολιτική του ταυτότητα κι αφήνοντάς μας για άλλη μια φορά να δούμε μια πιο απτή ανθρώπινη πλευρά του. Συνοδευόμενος από την πιστή του σκυλίτσα, Φάρλι, ο Κασσελάκης δήλωσε πως «θα του λείψει η συντροφιά του» κατά τη διάρκεια της θητείας του, ενώ η αντίδρασή του στο τραγούδι του Ζαμπέτα ήταν «Ρε τι παίζετε; Έχουμε ακόμα δρόμο!».

«Εννοείται το μαλλί στ’ αριστερά. Δεν τίθεται συζήτηση ότι το μαλλί πάει προς τα αριστερά όπως και η καρδιά», πρόσθεσε ο Κασσελάκης, ενώ η λεζάντα του βίντεο «48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα», δείχνει αυτό το άγχος κάθε ατόμου που πρόκειται να παρουσιαστεί που απλώς μετράει μέρες αντίστροφα.

Παράλληλα, πριν την είσοδό του στο στρατόπεδο της Θήβας, ο Κασσελάκης έχει προγραμματίσει συνεχείς συσκέψεις με στελέχη του κόμματος, για να διευθετηθούν συγκεκριμένες εκκρεμότητες. Τις τελευταίες μέρες, άλλωστε, επικρατεί εκ νέου έντονη πολιτική αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τα οικονομικά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -χοντρά-χοντρα τα λέμε- με τον Κασσελάκη να αναφέρεται σε αυτόν χαρακτηριστικά: «Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα. Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματά μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα.»

Με τον Κασσελάκη να ετοιμάζεται να ενταχθεί στον στρατό και με την πολιτική σκηνή να εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονη δράση, καμια φορά καλύτερη κι από σαπουνόπερα, αναμένεται να έχουμε ένα επόμενο 20ήμερο γεμάτο luben ατάκες.

Ας πούμε εμείς μια καλή θητεία να έχει, άλλωστε δε μας κοστίζει, κι ανυπομονούμε να δούμε αν θα λάβει ευχές κι από τον Πρωθυπουργό, γιατί αν μη τι άλλο αυτό θα έχει ενδιαφέρον!

Δείτε το βίντεο:

@skasselakis48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis