Στο ίντερνετ κυκλοφορούν άπειρα βίντεο σε καθημερινή βάση. Πολλά από αυτά έχουν την τάση να γίνονται viral και να παρακολουθούνται αλλά και να σχολιάζονται από ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. 

 

@vaniaapost Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας – Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας! #zeimpekiko #zeimpekikodance #zeibekiko #zeibekikodance #dance #greek #greekdance #greece #hasapiko #fy #fyp #thessaloniki #athens #athensvibe #cyprus #ζειμπέκικο #ζεϊμπέκικοςχορός #χορός #χασάπικο #θεσσαλονίκη #αθήνα #κύπρος #vaniaapostolidou #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Vania Apostolidou

 

To βιντεάκι αυτό αναρτήθηκε από τον λογαριασμό vaniaapost στο τικ τοκ κι απεικονίζει τη Βάνια να χορεύει ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ προς τιμην της ελληνικής αστυνομίας και με αφορμή, όπως λεει κι η ίδια, την Παγκόσμια Ημέρα της αστυνομίας.

Η Βάνια είναι δασκάλα χορού αλλα και content creator στο τικ τοκ με πολλούς ακολούθους που βοήθησαν στο να γίνει το στιγμιότυπο viral το τελευταίο διήμερο. Η ίδια λοιπόν θέλησε να εκφράσει το «ευχαριστώ» της στην ελληνική αστυνομία και στις υπηρεσίες που προσφέρει καθημερινά στην κοινωνία και στην πατρίδα μας, επιλέγοντας να χορέψει το τραγούδι «Μα εγώ είμαι Έλληνας», του Νότη Σφακιανάκη.

Πολλοί «κακοπροαίρετοι» βγήκαν να πούνε πως η μέρα που ανέβηκε το βίντεο δεν ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της αστυνομίας, αλλά η γιορτή του Άγιου Αρτέμιου που είναι ο προστάτης του Σώματος των αστυνομικών. Προς υπεράσπισην της Βάνιας όμως, να πούμε ότι εκτός από τη γιορτή του Αγίου Αρτέμιου ήταν κι η Ημέρα αστυνομίας στην Ελλάδα που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 του Οκτώβρη, όπως έχει καθιερωθεί.

Έπειτα, ακόμα κι αν καμία γιορτή δε λάμβανε χώρα, γιατί να μη μπορεί η κοπέλα να αφιερώσει έναν χορό στην αστυνομία; Βέβαια, από τους σχολιασμούς δεν έλλειψαν κι εκείνοι που αμφισβήτησαν τις υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας αναφερόμενοι σε πολλές κακές στιγμές και κακώς κείμενα, αλλά και πάλι δε βαριέσαι; Άλλωστε, δεν είναι σωστό να τσουβαλιάζουμε τους ανθρώπους, έτσι δε λένε; Ας ελπίσουμε μόνο οι Έλληνες αστυνομικοί να είδαν κι αυτοί το βιντεάκι για να μην πάει χαμένη κι η αφιέρωση. Άντε, και του χρόνου!

 

Πηγή εικόνας