Και ποιος είπε ότι ανάμεσα στις ερωτικές σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή σου είναι απαραίτητο να ντύνεσαι; Άλλωστε, το “after s3x” είναι πάντα το καλύτερο κομμάτι. Ίσως αυτό να σκέφτηκε και η Nicola Coughlan, πρωταγωνίστρια της νέας σεζόν του Bridgerton που παραδέχτηκε ότι αράζει γuμνή με τον συμπρωταγωνιστή της Luke Newton, ανάμεσα στις τους ερωτικές σκηνές.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι βολεύτηκε τόσο πολύ μαζί του, που θεώρησαν απολύτως νορμάλ να χαλαρώνουν μαζί μετά από κάθε ερωτική σκηνή, ειδικά αν θα καλούνταν έτσι κι αλλιώς να πάνε στην επόμενη αρκετά σύντομα. Άλλωστε, αφού ο επόμενος κύκλος της δημοφιλούς σειράς πρόκειται να ακολουθήσει την ερωτική ιστορία του Colin Bridgerton και της Penelope Featherington, ξέρουμε πολύ καλά από τώρα ότι αν είναι κάτι να υπάρξει σε αυτή τη σεζόν, είναι πολύ καλές και πολύ καυτές ερωτικές σκηνές.

Bridgerton's Nicola Coughlan Requested 'PG' Season 3 Cut for Her Mom

Η Nicola έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η πιο steamy μέχρι στιγμής, με τις υπόλοιπες να περιέχουν ήδη πολλαπλές ερωτικές σκηνές. Παρά το γεγονός ότι αρχικά δήλωσε ότι είχε άγχος να γυρίσει ερωτικές σκηνές, φαίνεται ότι δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να νιώσει άνετα με τον παρτενέρ της. Ο Luke συμφώνησε λέγοντας: «Ναι, στα μισά της ημέρας φεύγει το άγχος, χαλαρώνεις και λες “δε με νοιάζει καν που είμαι γυμνός”» με την ίδια να συμπληρώνει: «Περνούσαμε υπέροχα. Μας είπαν: “Θέλεις να σηκωθείς;” κι εμείς είπαμε: “Όχι, όχι, είμαι μια χαρά. Είμαι άνετα.»

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στην Teen Vogue, η Nicola επιβεβαίωσε ότι η άνεση με την οποία υπήρχαν γυμνοί ο ένας δίπλα στον άλλον επιβεβαιώνει το γεγονός ότι έφτασαν σε ένα σημείο να νιώθουν μια πολύ ουσιαστική οικειότητα, πράγμα που βοήθησε και στο παίξιμο του χαρακτήρα τους. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως αφού μόλις είχαν τελειώσει τη μεγάλη ερωτική τους σκηνή, την πιο έντονη, εκείνη που συμπεριλάμβανε τα πάντα ουσιαστικά, ένιωσαν μια τεράστια ανακούφιση και μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Πόσο μακριά άραγε είναι μια τέτοια αίσθηση από το πραγματικό σ3ξ;

Η επόμενη σειρά του Bridgerton, η οποία θα επικεντρώνεται στην Πηνελόπη και τον Κόλιν, θα κυκλοφορήσει με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια να προβάλνται στις 16 Μαΐου, τα οποία θα ακολουθήσουν τα επόμενα τέσσερα έναν μήνα αργότερα, στις 13 Ιουνίου. Καθώς η Nicola εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning του ITV, δήλωσε ότι η νέα σεζόν δεν είναι κατάλληλη για να την παρακολουθήσετε οικογενειακώς, αναφερόμενη στον αριθμό των ερωτικών σκηνών. Η χημεία των πρωταγωνιστών είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ η φήμη ότι είναι ζευγάρι κυκλοφορεί αρκετά στα μέσα, με τους δυο τους να μην επιβεβαιώνουν τίποτα επ’ αυτού. Είναι λοιπόν δείγμα σπουδαίου επαγγελματισμού η άνεσή τους, ή κάτι περισσότερο;

«Είχα έναν σπουδαίο συνεργάτη και ήταν τρομακτικό, αλλά πραγματικά απελευθερωτικό. Στο τέλος ήμουν εξαντλημένη» δήλωσε η ίδια και μας έχει ψήσει όσο ποτέ να δούμε το αποτέλεσμα επί της οθόνης μας.