werthterw

Ρωτώντας πας στην Πόλη αλλά μαθαίνεις και πράγματα που κανένα google ποτέ δε θα σου πει. Μυστικά ματζούνια, ερωτήσεις κάπως άβολες ή αδιάκριτες, απορίες για τις μεγάλες ώρες, τιπς για τη δουλειά ή συνταγές ξεχασμένες, ό,τι δεν ήξερες ότι ήθελες να μάθεις, θα στο πουν τα μικρά μας ρεπορτάζ.

 

Γράφει η Ελένη.

Μια φίλη μου τραβιόταν με ένα παιδί για δύο εβδομάδες αφού είχαν περάσει κάτι μήνες situationship και μετά ανακάλυψε πως αυτός δεν ήξερε πως έχουν σχέση (wtf) κι είχε συνευρεθεί παράλληλα με μια κοπέλα (την οποία επιδείκνυε στη φίλη μου ως μια που του την πέφτει ασυστόλως, γιατί το παιδί είχε και μεγάλη ζήτηση και γινόταν συζήτηση γύρω από το όνομά του αλλά εκείνος δεν μπορούσε να ενδώσει γιατί σκεφτόταν μόνο τη φίλη μου). Οπότε, μια μέρα απλώς της το είπε έτσι χαλαρά, ενώ εκείνη πίστευε πως υπήρχε αποκλειστικότητα. Για να μην τα πολυλογώ, έμεινε λίγο με ανοιχτό το στόμα, χώρισε και τώρα του έχει κάνει μπλοκ.

 

Μοιράζεται η Γκ.

Ήταν ένα βράδυ που βγήκαμε και ήπια αρκετά. Στο τέλος της νύχτας του είπα να οδηγήσει το αυτοκίνητό μου γιατί ήμουν σε κακή κατάσταση. Όπως βγαίναμε από το μαγαζί, πέσαμε μούρη με μούρη με κάτι κορίτσια που έμεναν στην πολυκατοικία μου, οπότε και προσφέρθηκα να τις πάρουμε μαζί μας. Εκείνος έδειξε να ξενερώνει, αλλά του είπα πως δεν είναι σωστό εφόσον μέναμε στο ίδιο μέρος να γυρίσουν μόνες. Του ζήτησα να μας αφήσει στην είσοδο, να παρκάρει και ν’ ανέβει πάνω, όμως είπε ότι πεινούσε πολύ κι ότι ήθελε να πάει να πάρει να φάει κάτι. Τότε η μία εκ των τριών που ήμασταν στο αμάξι είπε ότι επίσης πεινάει κι αν δεν του είναι κόπος να πάει μαζί του για να πάρουν να φάνε. Όταν γύρισε στο σπίτι, μου είπε ότι του την έπεσε κι εκείνος την απέρριψε, ζητώντας μου συγγνώμη και λέγοντάς μου ότι δε θα της ξαναμιλήσει. Δεν ένιωσα να με πειράζει η συμπεριφορά του, οπότε και προχωρήσαμε. Πέρασαν δύο εβδομάδες κι ανακάλυψα ότι η άλλη κοπέλα όχι απλώς δεν του την έπεσε, αλλά τα είχανε και δεν ήθελε να του κάνει σκηνή μπροστά μου. Πήρε τον αριθμό της ο ίδιος και τραβιούνταν όσο έμενε στο σπίτι μου. Το πρωί σε μένα, το βράδυ δυο ορόφους πάνω. Και μάλιστα, δε μου το παραδέχτηκε ποτέ. Η ίδια ήρθε από το σπίτι μου να με ρωτήσει αν συνεχίζουμε, γιατί είχε πει και σ’ εκείνη ότι θα ξεκόψει μαζί μου. Player, όχι αστεία.

 

 

Αποκαλύπτει άγνωστος Χ:

Ζευγάρι παντρεμένο, αρκετά χρόνια, με μεγάλης ηλικίας παιδιά, συναποφασίζουν να κάνουν λίγο πιο πικάντικη την ερωτική τους ζωή με τη συμμετοχή ενός άνδρα στον ρόλο του «μπαλαντέρ». Εγγράφονται σ’ ένα site, αντίστοιχου ενδιαφέροντος και βρίσκουν τον άνθρωπο που θα έδινε σάρκα κι οστά στην ερωτική τους φαντασίωση. Την κύρια επικοινωνία για το επερχόμενο ραντεβού την είχε η σύζυγος, η οποία το βρήκε σαν ευκαιρία να συνομιλήσει λίγο παραπάνω με τον άγνωστο άνδρα ώστε να τον γνωρίσει καλύτερα για να νιώσει κάπως πιο οικεία την ώρα που θα τον συναντούσε. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας διαπιστώνει ότι ο λεγόμενος «μπαλαντέρ» είναι ένας πολύ γοητευτικός -σε προσωπικότητα- άνδρας, παντρεμένος κι εκείνος με παιδιά, μορφωμένος και σε καλή οικονομική κατάσταση. Το ραντεβού κανονίζεται αλλά τους προλαβαίνει η καραντίνα λόγο Κορωνοϊού κι έτσι το ακυρώνουν. Η σύζυγος όμως συνεχίζει να επικοινωνεί με τον άνδρα -εν αγνοία του συζύγου της- και με το πέρας των ημερών αρχίζει ο ένας να καταλαμβάνει στο μυαλό του άλλου όλο και μεγαλύτερο μερίδιο. Καταφέρνουν, παρά τις τότε απαγορεύσεις του κράτους περί μετακινήσεων, να συναντηθούν αρκετές φορές.

Ένας παράφορος έρωτας στα χρόνια του Κορωνοϊού γεννιέται κι αρχίζει να τους καψαλίζει. Επειδή όμως αυτές οι περιπτώσεις -όταν αμφότεροι δε θέλουν να διαλύσουν το σπίτι τους- πιάνουν ταβάνι, σε λιγότερο από έναν χρόνο και με μεγάλη δυσκολία αποφασίζουν να χωρίσουν. Εννοείται ότι δε συνευρέθηκαν ποτέ ερωτικά οι τρεις τους. Η σύζυγος πάλεψε πολύ για να ξεπεράσει αυτόν τον τόσο παράδοξο έρωτα. Ο σύζυγος έμαθε για την απιστία δυο χρόνια αργότερα από την ίδια, ωστόσο επέλεξε να μη λήξει τη σχέση τους και να συνεχίσουν να προσπαθούν.