Η σωματική ένωση δυο ανθρώπων αποτελεί τη σημαντικότερη στιγμή δημοκρατίας μεταξύ δύο εραστών. Εκείνη η στιγμή του αμοιβαίου οργασμού, της κοινής ηδονής και της ανταλλαγής συναισθημάτων. Μια στιγμή οικειότητας, που εγκαταλείπεις τους φόβους και τα προσχήματα και μαζί με τα ρούχα, ξεγυμνώνεις τις βαθύτερες επιθυμίες και φαντασιώσεις σου. Αυτό είναι το σεξ μεταξύ δυο εραστών.

Εκτόνωση, απόλαυση και δόσιμο. Ολοκληρωτικό, χωρίς ταμπού κι ανασφάλειες. Θα μου πείτε, διαφέρει το σεξ μεταξύ αγνώστων που συναντιούνται πρώτη φορά από δυο άλλους που με τον καιρό γνωρίζονται καλύτερα. Κι έχετε απόλυτο δίκαιο. Ωστόσο, η ερωτική χημεία φαίνεται απ’ την αρχή, απ’ το πρώτο φιλί, απ’ την πρώτη ανάσα, απ’ την πρώτη καλημέρα.

Με τον καιρό λύνεσαι, αφήνεσαι, είσαι περισσότερο ο εαυτός σου κι απολαμβάνεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπό σου χαμογελώντας. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις σεξ γελώντας; Και δεν εννοώ να ξεκαρδίζεσαι και να λες ανέκδοτα χάνοντας τη μαγεία και το πάθος της συνεύρεσης, αλλά να γελάτε μεταξύ σας. Με εκείνο το γέλιο που στο βάθος δίνει νόημα στη στιγμή σας.

Το να γελάς με το σύντροφό σου την ώρα του σεξ δείχνει ότι απολαμβάνετε ο ένας τον άλλο τόσο, που ακόμη και την ώρα του πάθους νιώθετε τόση άνεση ο ένας στα χέρια του άλλου, ικανή να αποδομήσει καθετί που οι άλλοι θεωρούν ακατάλληλο για τέτοιες στιγμές.

Είναι όμορφο να γελάς με τον άνθρωπό σου, να σε κάνει εκείνος να γελάς με την ψυχή σου και να βλέπεις την ομορφιά του σε κάθε λέξη, σε κάθε χαμόγελο ακόμη και την ώρα του σεξ. Να γελάτε και να παίζετε σαν μικρά παιδιά κι αυτό το γέλιο να μη σας κάνει να χάνετε καθόλου τον αισθησιασμό σας, αντιθέτως να τον μεγεθύνει.

Γιατί μόνο εσείς είστε σε θέση να μετατρέψετε μια αστεία στιγμή σε διεγερτική. Μόνο όσοι γνωρίζονται καλά μπορούν ν’ αντιληφθούν ότι αυτό το γέλιο είναι απόλαυση. Κάθε χάδι κι ένα inside joke, κάθε φιλί και μια αστεία ανάμνηση, κάθε πείραγμα κι ένα καυτό φιλί.

Γελάτε με την καρδιά σας, γιατί γουστάρετε τόσο ο ένας τον άλλο που καμιά επιτηδευμένη κίνηση και λέξη δεν μπορεί να δείξει περισσότερο την κάβλα σας για τον άνθρωπό σας. Κι αφήστε τους άλλους να το παίζουν μοιραίοι νομίζοντας πως έτσι μένουν αξέχαστοι.

Να χαίρεστε το σύντροφό σας σε κάθε του στιγμή. Να απολαμβάνετε το σώμα του, το άρωμά του, τις γκριμάτσες του, την ανάσα του, ακόμη και τη φωνή του ή όσα σας λέει. Να γελάτε μαζί του ακόμη και την ώρα του σεξ, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από δύο ανθρώπους που γουστάρουν να περνάνε καλά, χωρίς καθωσπρεπισμούς κι επιτηδευμένα σέξι εκφράσεις.

Να είστε ο εαυτός σας και να μη σας απασχολούν τα δήθεν “to do”  για να μείνετε αξέχαστοι στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα απ’ τη χαρά που μπορεί να σου προσφέρει ο άνθρωπός σου και μεγαλύτερη ικανοποίηση για εκείνον απ’ το να βλέπει ότι ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή μαζί του στο έπακρο.

Κάθε ακομπλεξάριστος άνθρωπος γνωρίζει ότι να γελάς με τον άνθρωπό σου είναι η καλύτερη απόδειξη χημείας κι ευτυχίας. Δεν υπάρχουν τέλεια ζευγάρια, υπάρχουν εραστές που ικανοποιούν ο ένας τον άλλο, κάνοντας τον άνθρωπό τους χαρούμενο.

Να γελάτε λοιπόν με την καρδιά σας, να γίνεστε παιδιά και να απολαμβάνετε το σεξ με τον άνθρωπό σας χωρίς προσποιητές συμπεριφορές.

Συντάκτης: Αναστασία Νάννου