pillow23315

Για άλλους μέσο σεξουαλικής ικανοποίησης με αγνώστους, ενώ για άλλους μέσο συντήρησης κι αναθέρμανσης της σχέσης από απόσταση. Το sexting είναι ο πλέον διαδεδομένος κι εύκολος τρόπος να φλερτάρεις -και όχι μόνο- όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσω ευφάνταστων κι άκρως ερεθιστικών μηνυμάτων, αλλά και προκλητικών φωτογραφιών. Αποφεύγοντας, ωστόσο, τους όποιους κινδύνους κρύβει και επιδεικνύοντας την προσοχή που του αρμόζει, μπορεί σίγουρα να πετύχει πάρα πολλά, ειδικά όταν μιλάμε για εσάς τους δύο που η γαμημένη η απόσταση σας κρατά άλλο ένα βράδυ χωριστά.

Και να ‘ταν μόνο ένα; Πόσα βράδια σε βρήκαν να ξαπλώνεις -πιωμένος ή μη- μακριά από το ταίρι σου; Ξημερώματα πάλι και βρίσκεσαι ξαναμμένος να σκέφτεσαι το ταίρι σου κι όσα θα ‘θελες να του κάνεις εάν ξάπλωνε τώρα δίπλα σου. Λίγο τα ποτά που ήπιες και η όρεξη σου αρχίζει να φουντώνει, λίγο οι σκέψεις σου, λίγο και η τελευταία φωτογραφία που σου έστειλε από το κρεβάτι του. Ακόμη κι όταν ξενυχτάς νηφάλιος -επειδή σου λείπει- αναπολείς τις ερωτικές σας στιγμές και βρίσκεσαι ξαφνικά να στέλνεις μήνυμα για το πόσο σου λείπουν τα χέρια του γύρω από το σώμα σου και η γλώσσα του να ερεθίζει όλο σου το κορμί.

Ξαφνικό ρίγος, περασμένες τρεις και η ερωτική αποπλάνηση ξεκινά. Βλέπεις, κάτι τέτοιες ώρες είμαστε ακόμη πιο ευάλωτοι. Δεν ευθύνεται το ποτό. Έχεις, δεν έχεις πιει, δεν μπορείς να μην παρασυρθείς σε τέτοιες σκέψεις. Είναι ο έρωτας για τον άνθρωπο που υπάρχει στη ζωή σου και η λαχτάρα σου να τον δεις. Είναι που κάτι τέτοιες ώρες κοιμόσασταν αγκαλιά ή χανόσασταν ο ένας μέσα στον άλλον στο σκοτάδι και η μυρωδιά του ιδρωμένου σας έρωτα κατέκλυζε την ατμόσφαιρα. Που στάζατε ο ένας εξαιτίας του άλλου και η κάβλα διαπερνούσε όλο σας το κορμί. Είναι που οι μέρες δεν περνούν και η κάψα φουντώνει. Δε θα δεχτείς, όμως, να την αποβάλεις αλλού και να ξεδώσεις. Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα άλλο.

Γι’ αυτό και θα προτιμήσεις να αποπλανήσεις τον έρωτα με ένα αθώο μήνυμα του τύπου «Πόσο θα ‘θελα να σε έχω τώρα δίπλα μου…». Κι αν ο άλλος είναι καλά διαβασμένος, ξέρει πώς να απαντήσει και να συνεχίσει το ερωτικό παιχνίδι που μόλις άρχισε. Σιγά-σιγά η θερμοκρασία και η λίμπιντο ανεβαίνουν για τον καθένα ξεχωριστά. Θα θυμηθείτε και θα μιλήσετε για όσα θα θέλατε να κάνετε αυτή τη στιγμή ο ένας στον άλλον. Ποια εσώρουχα αρέσουν στον καθένα. Τις αγαπημένες σας στάσεις. Πώς γλύφει ο ένας τον άλλον και κατεβαίνει αργά και βασανιστικά. Νιώθεις το κορμί σου να ιδρώνει και τα άκρα να παραλύουν. Θα ‘θελεις να ΄σουν εκεί, εδώ και τώρα!

Το παιχνίδι πρέπει να ξεκινά αργά και βασανιστικά. Κάθε μήνυμα πρέπει να αφήνει κάτι στη φαντασία. Άλλωστε πρόκειται για καθαρά εγκεφαλική υπόθεση που προσδίδει sexiness σε οτιδήποτε βάλουμε εμείς κατά νου. Αυτό κι αν κάνει το κλίμα ακόμη πιο ερεθιστικό. Εν μέσω όλων αυτών, πολύ πιθανό να υπάρξει και η αποστολή φωτογραφιών. Πάντα με μέτρο φυσικά, αν και εναποτίθεται στον καθένα τι θέλει να στείλει και πού έχει σκοπό να φτάσει.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο: πως με τους σωστούς τρόπους και με τα κατάλληλα ερωτικά κι ερεθιστικά μηνύματα πολλά μπορούν να επιτευχθούν. Η όρεξη και η κάβλα και των δύο θα φτάσει στα ύψη και πολλές φορές θα εκτονωθεί. Όλο το σώμα σου θα τρέμει για χάρη του άλλου και θα τον αποζητά. Όμως παράλληλα, θα φουντώσει και η επιθυμία του ενός για τον άλλον. Μέχρι την ημέρα που θα βρεθείτε πάλι και τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά. Αχόρταγοι εραστές που θα βυθιστούν για ατελείωτες ώρες, ο ένας μέσα στον άλλον. Ξαναμμένα κορμιά που δεν προλαβαίνουν να γίνουν μούσκεμα και παρασύρονται ξανά. Γι’ αυτό συνεχίστε να βγάζετε το άχτι σας μέσα από το πληκτρολόγιο.

«Τι θα ‘θελες να σου κάνω τώρα μωρό μου;»

Συντάκτης: Γεωργία Ιορδανοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γουγούλα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!