Θες να δώσεις ένα μήνυμα αλλά φοβάσαι να στείλεις εσύ; Το λέμε εμείς με ένα Ραβασάκι!

-26%

eBook Box | Be my Baby

Φλερτ. Ξεκίνημα μιας σχέσης. Πρώτες βδομάδες του «μαζί».

4 eBooks αφιερωμένα στην αρχή μιας σχέσης. Μια συλλογή για να σου λύσει τα χέρια αλλά κι όλες τις απορίες που ο ενθουσιασμός και το άγχος ενός νέου έρωτα έχουν.

Κατέβασε και τα 4 eBooks σε όλες τις συσκευές σου σε σούπερ τιμή και ξεκίνα να κρατάς σημειώσεις!

Στο ‘Be my Baby’ eBook Box θα βρεις τα: «Σχεδόν Σχέσεις», «Treat him like a Fling», «10 άντρες απαντούν 100 κρίσιμα γυναικεία ερωτήματα» και «Το πιο καυτό σου καλοκαίρι».

(Διάβασε περισσότερα στην αναλυτική περιγραφή)

27,00 20,00

Κατηγορία:

Αναλυτικές πληροφορίες

Φλερτ. Ξεκίνημα μιας σχέσης. Πρώτες βδομάδες του «μαζί».

4 eBooks αφιερωμένα στην αρχή μιας σχέσης. Μια συλλογή για να σου λύσει τα χέρια αλλά κι όλες τις απορίες που ο ενθουσιασμός και το άγχος ενός νέου έρωτα έχουν.

Κατέβασε και τα 4 eBooks σε όλες τις συσκευές σου σε σούπερ τιμή και ξεκίνα να κρατάς σημειώσεις!


Στο ‘Be my Baby’ eBook Box θα βρεις τα: 

Σχεδόν Σχέσεις (πάτα επάνω για περισσότερα): 
Μια τάση της εποχής στην οποία έχει συντελέσει η ευκολία της επικοινωνίας, η έκφραση της επιθυμίας των ανθρώπων για περισσότερη ευελιξία κι ανεξαρτησία, απωθημένοι κι ασυνείδητοι φόβοι δέσμευσης ή το νέκταρ των θεών που πλέον έμαθαν κι οι θνητοί τη συνταγή του;
Στα σίγουρα ένα νέο μοντέλο «σχέσης» που δείχνει να ήρθε για να μείνει. Και έτσι εμείς ανοίγουμε μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει.

Treat him like a Fling (πάτα επάνω για περισσότερα):
Ένα διασκεδαστικό κι αυτοσαρκαστικό εγχειρίδιο που μας εισάγει στο μαγικό κόσμο του fling.
Μες στις σελίδες του θα βρείτε τον μαγικό τρόπο για να μην ακούσετε ποτέ ξανά φράσεις του στιλ «Δεν είμαι σε φάση για σχέση», «Θέλω λίγο χρόνο να το σκεφτώ», «Ας το πάμε χαλαρά!». Γιατί ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί στρατηγική.

10 άντρες απαντούν 100 κρίσιμα γυναικεία ερωτήματα (πάτα επάνω για περισσότερα):
Αυτό το βιβλίο πρόκειται για μια ξεκάθαρα αντρική υπόθεση. Ή μήπως όχι;
10 άντρες απαντούν σε 100 κρίσιμα ερωτήματα για όλα εκείνα που δεν τολμάς να ρωτήσεις, γύρω απ’ τον έρωτα, τις σχέσεις και τα βαθιά τους συναισθήματα.
Ερωτήσεις αμήχανες και πιπεράτες. Απαντήσεις ευθείς κι αποκαλυπτικές. Ένα χρήσιμο λυσάρι που θα σταματήσει τη σπαζοκεφαλιά, θα σε κάνει να γελάσεις και να προβληματιστείς.

Το πιο καυτό σου καλοκαίρι (πάτα επάνω για περισσότερα):

  • Πώς να κάνεις τον καλοκαιρινό σου έρωτα να κρατήσει;
  • Χώρισες λίγο πριν τις διακοπές και δεν ξέρεις τι να κάνεις;
  • Ερωτεύτηκες αλλοεθνή και τα ‘χεις εντελώς χαμένα;

Ο απόλυτος καλοκαιρινός ερωτικός οδηγός είναι εδώ! Ένα eBook για να γελάσεις, να βρεις απαντήσεις, ν’ αυτοσαρκαστείς, να περάσεις ευχάριστα στην ξαπλώστρα και να βρεις τον τρόπο να κάνεις το καλοκαίρι σου πραγματικά καυτό!!

 

Οδηγίες download eBooks: 

  1. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας θα μεταφερθείτε στη σελίδα επιβεβαίωσης όπου και μπορείτε να κατεβάσετε το eBook στη συσκευή σας (pc-mac/mobile/tablet), πατώντας εκεί που λέει: «Download» υπό την προϋπόθεση ότι είστε συνδεδεμένοι στο “λογαριασμό” σας εντός του eshop μας. Αν δε γνωρίζετε ή αν δε θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσής σας θα τα βρείτε στο άλλο email που λάβατε αυτόματα κατά την αγορά σας και που περιέχει το username και το password σας. Αν δε βρίσκετε τα email στο φάκελο των inbox σας παρακαλούμε μην ξεχνάτε να ελέγχετε και τους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam/junk) αλλά και προσφορών (offers)
  2. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε τα link για να κατεβάσετε τα eBook στο email επιβεβαίωσης που θα λάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας. 

Για την ανάγνωση των eBooks απαιτείται οποιοδήποτε πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων pdf. 


Τρόποι πληρωμής:

1. Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη κάρτα: Μπορείτε να ολοκλήρωσετε τη συναλλαγή γρήγορα κι εύκολα με τα στοιχεία της κάρτας σας.
2. Είτε μέσω της πλατφόρμας του paypal.

Καλή ανάγνωση!

Αξιολόγησέ το!

12345