Έξω είναι ήδη καλοκαίρι και μαζί με τη θερμοκρασία έχει ανέβει κι η διάθεσή μας. Είναι αυτή ακριβώς η περίοδος που σηματοδοτεί τη μετάβαση από άνοιξη σε καλοκαίρι που θέλουμε να δοκιμάσουμε όλα τα νέα. Νέοι έρωτες, νέες συνήθειες και νέα κορμιά.

Αν το καλοσκεφτείτε, ο Μάιος είναι στην πραγματικότητα, μια δεύτερη πρωτοχρονιά μες στην καρδιά του έτους. Ξέρετε πόσες υποσχέσεις δίνονται κάθε Μάιο; Πόσοι στόχοι ξεκινούν; Πόσοι ενθουσιασμοί εκδηλώνονται; Πανικός! Κι αν είσαι τυχερός κι η άνοιξη σε βρει ερωτευμένο, τότε όλα, ακόμα κι όσα φαντάζουν ίσως αγγαρεία σ’ έναν συννεφιασμένο Γενάρη, ξαφνικά γίνονται κίνητρο, διασκέδαση, ανάσα στην καθημερινότητα. Όπως η γυμναστική.

Ξέρω πολύ καλά τι σκέφτεστε. Οι περισσότεροι βαρυγκωμάτε. Στη γυμναστική όμως το παν είναι το κίνητρο. Κι αν και το κίνητρο ποικίλει, λίγοι από εμάς θα μπορούσαν ν’ αντισταθούν στον πειρασμό του να γυμνάζονται παρέα με τον έρωτά τους. Γιατί εκεί η γύμναση γίνεται διασκέδαση.

Τη βήματα είναι απλά. Πρώτα θα εφοδιαστείτε με το κατάλληλο παπούτσι, μεγάλη υπόθεση το παπούτσι στη γυμναστική, ίσως το Α και το Ω. Αλλά γι’ αυτό δε θα ζοριστείτε και πολύ μιας κι έχει φροντίσει η LUIGI FOOTWEAR γι’ αυτό. Τεράστια ποικιλία σε σχέδια, τύπους και χρώματα για κάθε προτίμηση. Θα φορέσετε και τη φορμούλα σας κι εκεί θα αποφασίσετε αν θα προτιμήσετε το κοντινότερο σ’ εσάς γυμναστήριο ή το αλσάκι της γειτονιάς σας.

Να πούμε την αλήθεια μας, τα πάρκα έχουν άλλη χάρη. Αφενός γιατί γλυτώνεις το συνωστισμό, αφετέρου διότι όταν ιδρώσετε θα βρείτε ένα δεντράκι να ξαποστάσετε και κυρίως γιατί αν κουβαλάτε μαζί και μια πετσετούλα, την απλώνετε κάτω και κάνετε κι ένα βίνταζ πικ νικ που μπορεί όσο σκοτεινιάζει να εξελιχθεί σε ωραιότατο outdoor play και ποιος θα πει όχι σε υπαίθρια καλοκαιρινά χάδια;

Το να γυμνάζεσαι με το ταίρι σου εκτός από διασκεδαστικό είναι κι ο καλύτερος τρόπος για να έρθετε κοντά χωρίς πια αυτό το άγχος του πώς θα φανεί ο ένας τα μάτια του άλλου. Λίγο τσαλάκωμα, λίγη άνεση, λίγη χαλαρότητα που όμως ως γνωστόν φέρνουν πολύ σεξαπίλ. Δημιουργείτε κοινές αναμνήσεις, θέματα προς συζήτηση και κοινούς στόχους. Είναι πολύ πιο πιθανό να μην τα παρατήσετε μετά από δέκα μέρες, επειδή απλά βαρεθήκατε, αν είστε δύο.

Ο ένας θα γίνει ο μοχλός πίεσης του άλλου. Κι όταν πάτε να λιώσετε το απόγευμα του Σαββάτου στον καναπέ, ο πιο ορεξάτος θα ξεσηκώσει τον αραχτό, να βάλει τα LUIGI FOOTWEAR παπουτσάκια του και να βγουν έξω απ’ τη ρουτίνα των τεσσάρων τοίχων.

Είτε η Άνοιξη σε βρει φρεσκοερωτευμένο, είτε σε μακροχρόνια σχέση, έχεις τον πιο εύκολο κι ανέξοδο τρόπο, να ανανεώσεις σώμα, πνεύμα κι αίσθημα.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από αυτό;