Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

20/9. Θεσσαλονίκη, πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Τσιμισκή. Γύρω στις 3 το μεσημέρι, έψαχνα βιαστικά το κινητό μου απ’ την τσάντα μου, μου έπεσαν (όπως φάνηκε) τα κλειδιά μου και δεν πήρα χαμπάρι. Το είδες και με πρόλαβες για να μου τα δώσεις. Απ’ την ταραχή μου δε θυμάμαι καν αν σου είπα ευχαριστώ. Μελαχρινός, με γυαλιά μυωπίας και γλυκό χαμόγελο. Μακάρι να σε ξαναδώ.

 

2.

Παρασκευή 21/9 γύρω στις 5. Αθήνα, κέντρο, συγκεκριμένα στην Αιόλου. Σταματήσαμε με μια φίλη για bubble tea, ήσουν πριν από μας, αλλά επειδή με άκουσες να λέω στη φίλη μου πως θα αργήσουμε μας έδωσες τη σειρά σου. Καστανός με μελί μάτια, γλυκούλης εμφανισιακά κι όχι μόνο. Σε ψάχνω!

 

3.

Σάββατο 15/9, σούπερ μάρκετ Ιπποδρομίου, Θεσσαλονίκη. Πετάχτηκα κατά τις 7 για κάτι λίγα ψώνια κι ήσουν έξω με ένα σκυλάκι, βγαίνοντας ήσουν ακόμη εκεί. Κατάλαβα πως περίμενες τη φίλη σου που ήταν μέσα. Κοκκινομάλλα με τζιν και μαύρο μπλουζάκι. Ελπίζω να ‘σαι γειτόνισσα. Σε ψάχνω.

 

4.

Τρίτη 18/9. Ταξιδεύαμε μαζί με από Κηφισό για Γιάννενα. Καθόσουν πίσω μου, ανταλλάξαμε κάποια βλέμματα και λίγες κουβέντες. Σπουδάζεις Ιατρική. Κατερίνα, σε ψάχνω.

 

5.

Τετάρτη 19/9. Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη. Γύρω στις 12 το μεσημέρι περίμενα στην αφίξεις να πάρω ένα φίλο μου κι εσύ το λεωφορείο. Είχες μαζί σου μια μεγάλη ροζ βαλίτσα και σε βοήθησα να την ανεβάσεις. Θέλω να σε ξαναδώ.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!