Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

11/11. Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως, γύρω στις 7. Σε γνωστό γωνιακό καφέ ψάχνατε για τραπεζάκι με την παρέα σου. Ήμουν με ένα φίλο και πλησίασες για να μας ρωτήσεις αν μας περισσεύει καμιά καρέκλα. Κοκκινομάλλα, φορούσες ένα κίτρινο πουλόβερ.

 

2.

 

Την προηγούμενη Τρίτη (6/11) ήσουν σε ένα καφέ στη στοά Σπυρομήλιου. Άκουσα απ’ τη φίλη σου πως σε λένε Μαργαρίτα. Καθίσατε στο τραπεζάκι μας, αφού εκείνη την ώρα φεύγαμε. Σε ψάχνω, ελπίζω να σε ξαναδώ σύντομα.

 

3.

 

3/11, Θεσσαλονίκη. Κατά τις 8 μπήκαμε στο σούπερ μάρκετ στην Αγγελάκη με μία φίλη, είχαμε την έξυπνη ιδέα να μην πάρουμε καλαθάκι και σε κάποια φάση που έπεσε το σακουλάκι με τα μήλα, τα οποία κυλούσαν πέρα-δώθε. Με βοήθησες, αν και γελούσες. Θα ήθελα να σε ξαναδώ.

 

4.

 

9/11, Ηράκλειο. Σε πέτυχα σε ένα καφέ στην Αρετούσας κατά τις 9, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που σε βλέπω. Μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, νομίζω σπουδάζεις Ιατρική. Ελπίζω την επόμενη να βρω την ευκαιρία να σε γνωρίσω και να ‘ναι σύντομα.

 

5.

 

7/11 γύρω στις 4 παρά, σταθμός Αττική. Έψαχνα κάτι στην τσάντα μου κι όπως φάνηκε μου έπεσε ένα χαρτί. Απ’ τη βιασύνη δε θυμάμαι καν αν σε ευχαρίστησα που μου το έδωσες. Φορούσες ένα γκρι φούτερ, είμαι –προφανώς– η αφηρημένη.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!