Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου το απόγευμα σε είδα στο Κίτρινο Ποδήλατο. Φορούσες μια μπλούζα με μια ομελέτα πάνω. Δώσε ένα σημείο ζωής!

 

2.

28/11, γύρω στις 5 το απόγευμα. Ήμουν στο μετρό στο Σύνταγμα και περίμενα μία φίλη. Με πλησίασες να με ρωτήσεις τι ώρα είναι, ενώ φορούσες ρολόι και κρατούσες κινητό. Καρφώνεσαι! Καστανός, φορούσες ένα μοβ φούτερ. Σε ψάχνω!

 

3.

1/12. Το Σάββατο κατά τις 2 παρά μπήκαμε μαζί στο ασανσέρ, πηγαίναμε στο Δωμάτιο με θέα. Μιλούσες στο κινητό κι είπες πως έχεις ανταγωνιστή μες στο ασανσέρ και θα δώσεις μάχη για να προλάβεις τραπεζάκι, αν υπάρχει. Γέλασα και σου είπα πως με περιμένουν ήδη. Έφυγες, γιατί δε βρήκατε τελικά να κάτσετε. Κρίμα!

 

4.

26/11. Γύρω στις 9 σε πέτυχα στον Ηλεκτρικό στα Πετράλωνα. Φορούσες μαύρη φόρμα με λευκά αθλητικά. Κοκκινομάλλα, σε φώναξε η φίλη σου νομίζω «Ηρώ». Ελπίζω να ‘σαι γειτόνισσα και να σε ξαναδώ σύντομα. Μέχρι τότε, σε ψάχνω.

 

5.

28 Νοέμβρη, ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι πήγα στο γκισέ της Καβάλας για να βγάλω εισιτήριο, ήσουν πριν από μένα. Σε κάποια φάση μου έπεσε το πάσο μου και μου το έδωσες εσύ. Χαμογελάσαμε κι η αλήθεια είναι πως κάτι μου θυμίζεις. Σε ψάχνω, εμφανίσου!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!