2317950128_2a6a95051c_b

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

9/2 κατά της έξι το πρωί todaylycious στην Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκη .Φορούσες δερμάτινο, μόνο αυτό θυμάμαι και σου είπα να πάρεις τη σειρά μου,είχες τα πιο ωραία μάτια που έχω δει.

2.

Μια μέρα στη Νίκαια έξω από τη Λάρισα τον είδα στο ταμείο στο κατάστημα Bruno που υπάρχει εκεί, όταν με ρώτησε τι καφέ ήθελα και μου τον έδωσε, έρωτας με την πρώτη μάτια, δεν πρόλαβα να του μιλήσω γιατί δούλευε κι εγώ βιαζόμουν, ό,τι και να γίνει δε θέλω να φανερωθεί σε καμία περίπτωση η ταυτότητα μου, ευχαριστώ.

3.

9/2 στο Μασούτη της Περαίας στη Θεσσαλονίκη. Έψαχνες φρέσκια μοτσαρέλα και τσατίστηκες όταν σου είπαν πως δεν έχουν. Ήσουν ψηλός, φαινόσουν λίγο ξενυχτισμένος και κρατούσες μια μαύρη δερμάτινη παλιά τσάντα. Φαντάστηκα ότι είσαι σεφ, γιατί έφαγες κυριολεκτικά δύο ώρες στο σούπερ και πήρες τρία πράγματα μόνο. Θέλω να μου μαγειρέψεις.

4.

Ιούλιος Σαμοθράκη. Ήσουν στη βάθρα του Ταρζάν κι εγώ ανέβαινα, σε προσπέρασα κάπως άχαρα και σε έσπρωξα λίγο. Φοβήθηκες αλλά ευτυχώς δεν έγινε ατύχημα. Από τότε σε ψάχνω και δεν μπορώ να σε βρω. Στο νησί δε σε ξαναείδα, ρώτησα στο κάμπινγκ και στα Θέρμα, τίποτα. Θέλω να σε δω, να σου ζητήσω συγγνώμη και να σε κεράσω μια ρακή να το ξεχάσουμε. Είχες τα πιο υπέροχα μαλλιά που έχω δει ποτέ, μακριά μέχρι τη μέση σου. Πραγματική νεράιδα.

5.

6/2 γύρω στις εννιά παρά, κεντρική πλατεία της Κοζάνης, μπροστά ακριβώς από το ρολόι. Ήσουν με την οικογένειά σου και φοβήθηκα να έρθω να σου μιλήσω. Τραβούσες συνέχεια φωτογραφίες και φορούσες ένα σκούρο κόκκινο παλτό. Πού μπορώ να σε βρω;

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!