Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Παρασκευή, 29/3, Θεσσαλονίκη. Περιμέναμε, κατά τις 9, στην ουρά για προφιτερόλ, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού. Ήσουν πίσω μου με μία φίλη σου. Έλεγες πως βαρέθηκες να περιμένεις. Προσφέρθηκα να σου δώσω τη σειρά μου, αλλά δε δέχτηκες. Μ’ ευχαρίστησες κι είπες πως είσαι απλά γκρινιάρα. Με χαιρετησες όταν έφυγα και μετανιώνω που δε σου μίλησα κι άλλο.

 

2.

26/3, Ηλεκτρικός Μοναστηράκι, γύρω στις 8 το πρωί. Ερχόμουν από Πειραιά και με βοήθησες στις σκάλες με τη βαλίτσα. Ήσουν πολύ ευγενικός κι απ’ την κούραση δε θυμάμαι καν αν σε ευχαρίστησα. Ευχαριστώ, λοιπόν! Υ.Γ.: Τι χαμογελάρα έχεις!

 

3.

Παρασκευή 29/3, αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Πετάγαμε μαζί για Ρώμη. Ήσουν μ’ άλλες δύο κοπέλες και φορούσες μία γκρι τσάντα πλάτης. Ήμασταν μαζί στο τσεκ ιν και τελικά καθόμουν κι ακριβώς πίσω σου. Συμπτώσεις; Κακώς δε σου μίλησα. Ελπίζω να ξαναβρώ την ευκαιρία.

 

4.

30/3, πλατεία Ν. Σμύρνης, γύρω στις 5. Κάναμε βόλτες με μία φίλη κι ήσουν με ένα λαμπραντόρ. Μάλλον μύρισε τη δική μου, γιατί πλησίασε για χάδια. Ανταλλάξαμε κάποιες ματιές και τελικά δεν ξέρω ποιος απ’ τους δύο σας ήταν πιο όμορφος. Τον σκύλο σου τον λένε Ερμή, το δικό σου όνομα δεν πρόλαβα να το μάθω.

 

5.

Πέμπτη, 28/3. Κατά τις 9 παρά ­–τελευταία στιγμή, κλασικά– πήγα σούπερ μάρκετ στην Αγ. Σοφίας. Μπήκαμε σχεδόν ταυτόχρονα και με ρώτησες αν ξέρω πού έχουν τα χαρτιά. Καστανός, σχετικά ψηλός, με γένια και γκρι φόρμα. Σε ψάχνω!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!