Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Πρωί στο μετρό! Πας για δουλειά φορώντας τη στολή σου (διασώστης;). Παίρνω κουλούρι και τα μάτια μας συναντώνται! Από τότε σε ψάχνω!

2.

29/5 Καθόμουν στον «Καλύτερο» στην πλατεία Επταλόφου (Θεσσαλονίκη). Μπήκες στο μαγαζί με μια φίλη σου. Είσαι μελαχρινή, φορούσες μια άσπρη μπλούζα κι ένα μαύρο παντελόνι. Ήμουν με την παρέα μου σε ένα τραπέζι, κοιταζόμασταν, αλλά δεν πρόλαβα να σου μιλήσω. Θα πατήσω καρδούλα να με βρεις…

3.

ΑΒ, Αγίας Σοφίας. Την Παρασκευή το απόγευμα μου έδωσες τη σειρά σου στο ταμείο γιατί κρατούσα μόνο ένα σαμπουάν. Μελαχρινός, ψηλός, ωραίο χαμόγελο. Ελπίζω να σε ξαναδώ!

4.

Τετάρτη 29/5 στο εμπορικό στον Αγ. Δημήτριο. Περίμενα μια φίλη και μάλλον περίμενες κι εσύ κάποιον/α. Ανταλλάξαμε κάποια βλέμματα κι αργότερα σε είδα και πάνω και μου χαμογέλασες.

5.

2/6. Μπήκαμε μαζί στο ασανσέρ του Anglais. Κάτι έλεγες στη φίλη σου και γέλασα. Συστηθήκαμε. Δυστυχώς, όταν ανέβηκα, η παρέα μου έφευγε. Αθηνά, σε ψάχνω!

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!