Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Τετάρτη μεσημέρι με ρώτησες πότε περνάει το επόμενο 30 στην περιοχή της Τριανδρίας. Αν το δεις, είμαι η ξανθιά κοπέλα με τα μαύρα μαλλιά. Ήθελα τόσο πολύ να σου πιάσω κουβέντα, με πρόλαβες, αλλά ντράπηκα να τη συνεχίσω.

2.

Παρασκευή 30/8 στην Αγία Παρασκευή στο Dion, γύρω στις 9:30. Εγώ ήμουν στο τραπέζι 18 μαζί με ένα φίλο μου κι εσύ ήσουν δίπλα μας, μαζί με ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Ανταλλάξαμε κάποιες ματιές, είσαι το κορίτσι με τη μοβ μπλούζα και τα γυαλιά. Θέλω να σε ξαναδώ επειγόντως. Σε σκέφτομαι συνέχεια.

3.

Μετρό Ηλιούπολης, Τετάρτη (28/8) μεσημέρι (γύρω στις 3). Μου έπεσαν τα κλειδιά μου και τα έπιασες εσύ. Καστανός με κοκκινωπά γένια και χαμογελάρα. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ξανά κι από κοντά.

4.

Ήσουν με το ποδήλατο, κάτω απ’ τον Λευκό Πύργο, την Κυριακή, 25/8. Γύρω στις 8 πίναμε μπίρες με την παρέα και στάθηκες δίπλα μας. Ανταλλάξαμε ματιές και χαμόγελα αλλά καμία κουβέντα. Κρίμα!

5.

26/8. Ταξιδεύαμε μαζί από Θεσσαλονίκη για Καβάλα με το ΚΤΕΛ. Καστανή με φράντζα, μακριά μαλλιά κι ένα τατουάζ αστέρι πίσω απ’ το δεξί πόδι. Μιλήσαμε λίγο, σε ψάχνω για τη συνέχεια. Στέλιος.

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!