Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;
Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Τρίτη 03/03. Πτήση της Aegean από Μόναχο για Θεσσαλονίκη 10:20 το πρωί. Καθόσουν 21A και εγώ 23F. Όταν σηκώθηκες για τουαλέτα γέμισες το αεροπλάνο με την κολόνια σου. Τότε έψαξα αμέσως να δω πού κάθεσαι. Εκτός από το άρωμα ήθελα να σε ρωτήσω και τον αριθμό αλλά δε σε πρόλαβα όταν φτάσαμε Θεσσαλονίκη. Αν το δεις κάνε σχόλιο.

 

2.

10/03, 20.00. Λέσχη ΑΤΕΙ Ηρακλείου: Ήσουν στην ουρά να πάρεις μια κοκα-κολα και συζητούσες με μια φίλη σου για το κλείσιμο της σχολής σου και την πρακτική στο ΠΕΠΑΓΝΗ. Στεκόμουν πίσω σας, φορούσα μαύρο μπουφάν και με κοίταξες. Κώλωσα να σου μιλήσω και τώρα δυο μέρες δε σε έχω δει, έκλεισαν και οι σχολές και πώς θα σε εντοπίσω; Στείλε γιατί σε ψάχνω!

 

3.

08/03 Βολονάκι (Βόλος), Οuzotherapy. Μάλλον κι εσύ έκανες θεραπεία με ούζο, ήσουν στο βάθος του μαγαζιού με μια παρέα 3 άλλων γυναικών κι ενός άνδρα, πίνατε κρασί και τρώγατε ποικιλία. Πέρασες δίπλα μου για να πας τουαλέτα με τη φίλη σου και μετακίνησα την καρέκλα μου. Για πες, θα σε ξαναδώ αν έρθω;

 

4.

Σε είδα στη Θεσσαλονίκη 11/3 περνούσες μπροστά από τον κόμβο πριν τα έργα του μετρό στην Αγίας Σοφίας με ένα κόκκινο παλτό κι ήσουν πανέμορφη! Το βράδυ θα είμαι έξω από την Εκκλησία με παρέα (κανένας ιός δε θα με σταματήσει από το να σε γνωρίσω). Φόρα το ίδιο παλτό κι έλα!

 

5.

Αν και πότε δε μου άρεσαν οι χίπηδες, εσύ είσαι κούκλος! Άραζες στο λιμάνι με δυο φίλους σου, έχεις ράστα και το πρώτο στρέτσινγκ που δε με έκανε να αηδιάσω. Είσαι υπέροχος! Πότε θα σε ξαναδώ;

 

 

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!