Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

1.

6/10. Σε γνώρισα στο τρένο και η συζήτησή μας μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου που ήταν πριν τον δικό σου βοήθησε να περάσει η ώρα πολύ γρήγορα και ευχάριστα. Ήταν και η πρώτη μέρα μου στη σχολή και επειδή έγιναν πολλά ατυχή γεγονότα εκείνη την ημέρα η γνωριμία μας ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη. Συζητήσαμε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, υπήρχε απίστευτη οικειότητα και το νιώσαμε κι οι δυο. Ελπίζω να σε ξαναβρώ, γιατί νιώθω ότι έφυγε μέσα από τα χέρια μου κάτι που άξιζε!

2.

Σύνταγμα έξι το απόγευμα, δίπλα στη στάση του μετρό. Ήσουν με το σκυλάκι σου βόλτα, σταμάτησα να το χαϊδέψω και με ρώτησες αν έχω κι εγώ. Μιλήσαμε για λίγο και μετά έφυγες, μόνο το όνομά σου συγκράτησα. Βάγια, πού μπορώ να σε βρω;

3.

28/9. Στο λεωφορείο από Θεσσαλονίκη για Ξάνθη καθόσουν απέναντί μου. Μιλήσαμε λίγο, σε λένε Διονύση και σπουδάζεις Αρχιτεκτονική. Σε ψάχνω!

4.

Ευαγγελισμός, νοσοκομείο, 3/10. Ήρθα κατά τις 2 το βράδυ και εφημέρευες εσύ. Είχα ένα άτυπο κοιλιακό άλγος είπες και ήταν τόσο έντονο που δεν πρόλαβα να μάθω το όνομά σου! Γιατρέ που με εξέτασες μ’ έκανες μ’ ένα βλέμμα σου καλά! Είμαι η Ελένη και αν δε σε βρω να ‘σαι σίγουρη πως θα αρρωστήσω ξανά μήπως και σε πετύχω σε κάποια άλλη εφημερία.

5.

22/9, πλατεία Αριστοτέλους, γύρω στις 11 το βράδυ. Φορούσες ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα. Δε μιλήσαμε, αλλά ανταλλάξαμε βλέμματα μέχρι που έφτασε η παρέα μου. Ελπίζω να σε δω ξανά.

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!