«Σχεδόν Σχέσεις: Μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει!» Νέο βιβλίο, ανακάλυψέ το εδώ!

pillow10117

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

1.

Ήσουν Παρασκευή βραδάκι 16/10 στο Marron στη Δάφνη με μια φίλη σου! Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν πολλές φορές. Το μόνο που ξέρω για σένα είναι ότι σε λένε Τζένη και δουλεύεις κάπου στον Άγιο Δημήτριο. Σε ψάχνω σαν τρελός!

2.

Σκλαβενίτης Πανόρμου 9/11 γύρω στις 6 το απόγευμα στον διάδρομο με τις σκυλοτροφές. Προσπαθούσα να διαλέξω καινούριες κροκέτες για τη σκυλίτσα μου. Πέρασες από δίπλα μου, κατάλαβες πως κάτι με προβληματίζει και μου έδειξες ποιες παίρνεις στη δική σου. Μου είπες ότι της αρέσουν πολύ και είπα πως θα σε εμπιστευτώ και θα τις αγοράσω. Η Λούσι ξετρελάθηκε κι εγώ δεν μπορώ να σου πω ούτε ένα ευχαριστώ. Μεγάλο λάθος που δεν ανταλλάξαμε τηλέφωνα!

3.

ΚΤΕΛ Μακεδονία. 2/11, γύρω στις 15:00. Φορούσες γκρι φούτερ και είχες βάλει την κουκούλα, έχεις τατουάζ στα χέρια και μάλλον δουλεύεις στις αποθήκες. Αυτό το βλέμμα σου!

4.

Public Αριστοτέλους, 29/10. Ήμουν πίσω σου στην ουρά, αγόρασες δύο παιδικά βιβλία και έκανες χιούμορ με την κοπέλα στο ταμείο πως δεν είσαι ακόμα παντρεμένος, αλλά τα θέλεις για τις ανιψιές σου. Μετά γύρισες και με κοίταξες με ένα βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα. Θα σου μιλούσα αν με περίμενες, αλλά χάθηκες στο πλήθος. Πού μπορώ να σε βρω;

5.

5/11, αεροδρόμιο Μακεδονία. Πετούσαμε κι οι δύο για Αθήνα. Περάσαμε τον έλεγχο μαζί και μου ‘πες πως σε λένε Κώστα. Στο αεροπλάνο καθόσουν αρκετά πιο πίσω και δεν καταφέραμε να πούμε πολλά. Ήσουν πολύ ευγενικός και μου άρεσε η αύρα σου. Θέλω πολύ να τα ξαναπούμε!

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!